Προσοχή! Επικίνδυνος άντρας με μάσκα του Μάικλ Τζάκσον, απειλεί με εισβολές σε δωμάτια ανηλίκων.
Www.true.gr

Προσοχή! Επικίνδυνος άντρας με μάσκα του Μάικλ Τζάκσον, απειλεί με εισβολές σε δωμάτια ανηλίκων.

Ένα τρομακτικό video ενός άντρα με μάσκα του Michael Jackson, εμφανίστηκε στο διαδίκτυο στο οποίο, απειλεί πως, θα εισβάλει σε υπνοδωμάτια παιδιών, φωνάζοντας «hee hee».

Η αστυνομία στο Μεξικό έχει αναγκαστεί να εκδώσει προειδοποιήσεις, καθώς στο βίντεο, ισχυρίστηκε πως ένας διαστρεβλωμένος Τζάκσον θα εισβάλει στα σπίτια τους στις 3 π.μ.

Το ανατριχιαστικό αυτό βίντεο, δείχνει ένα περίεργο άγαλμα, αργά να ταλαντεύεται από πλευρά σε πλευρά όσο το τραγούδι «Smooth Criminal» παίζει στο παρασκήνιο.

Καθώς η κάμερα επικεντρώνεται στο κέρινο πρόσωπο της φιγούρας και τα αιματόχρωμα μάτια, ακούγονται κραυγές.


Το meme προέρχεται από το 2009, τη χρονιά που πέθανε ο Michael Jackson και έχει χαρακτηριστεί ως «El Ayuwoki» στο μεξικάνικο κράτος Baja California Sur.

Το όνομα Ayuwoki, προέρχεται από το τραγούδι «Smooth Criminal» και είναι ο τρόπος που θα γραφόταν το «είστε καλά;» στα ισπανικά.

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ»

Μια αστυνομική δήλωση λέει: «Αν και πολλοί άνθρωποι πιστεύουν, ότι αυτό είναι ένα είδος δαίμονα ή φάντασμα από το Διαδίκτυο, δεν υπάρχει τίποτα υπερφυσικό σε αυτό το θέμα.


«Τα παιδιά και οι έφηβοι θέλουν να το μοιράσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσεις καθώς πιστεύουν πως είναι της μόδας, ως κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ύπνου, πανικό ή άγχος».

Για τα παιδιά: Πως να πείτε όχι

Κάποιες φορές είναι δύσκολο να σταθείς ενάντια στους φίλους σου. Για αυτό η Childline προσφέρει τις εξής συμβουλές για το πως να πείτε όχι:

  1. Να το λέτε με αυτοπεποίθηση. Να είστε αποφασιστικοί. Είναι επιλογή σας και δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι που σας κάνει να νιώθετε άβολα η ανασφάλεια.
  2. Προσπαθήστε να μην τους κρίνετε: Με το να σεβαστείτε τις επιλογές τους, θα σεβαστούν και εκείνοι τις δικές σας.
  3. Να κάνετε παρέα και με άλλα άτομα που μπορούν να πουν όχι: Χρειάζεται αυτοπεποίθηση και θάρρος να λες όχι στους φίλους σου. Προσπαθήστε να περνάτε χρόνο με άλλους φίλους σας που δεν συμμετέχουν σε αυτό.
  4. Προτείνετε να κάνετε κάτι άλλο: Αν δεν νιώθετε άνετα να κάνετε ότι κάνουν οι φίλοι σας, προτείνετε τους κάτι άλλο.

ΠΗΓΗ: thesun.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr