Προσέξτε Καλά το Αυτοκίνητο μέσα στον Κόκκινο Κύκλο. Αυτό που Ακολουθεί θα σας Κόψει τα Πόδια.
Www.true.gr

Προσέξτε Καλά το Αυτοκίνητο μέσα στον Κόκκινο Κύκλο. Αυτό που Ακολουθεί θα σας Κόψει τα Πόδια.

Στα πρώτα δεύτερα αυτού του βίντεο, θα σκεφτείτε ότι σας γελούν τα μάτια σας. Και δεν θα έχετε κάνει λάθος. Όπως θα δείτε, όταν πατήσετε play, ένα αυτοκίνητο ξαφνικά εξαφανίζεται καθώς οδηγεί σε έναν αυτοκινητόδρομο.

Αυτό δεν φαίνεται να είναι μια οπτική ψευδαίσθηση ή ένα τέχνασμα του φωτός. Φαίνεται πραγματικά ότι εξαφανίζεται από την εθνική οδό, σαν από μαγικό ξόρκι. Θα πρέπει να κοιτάξετε ξανά για να δείτε τι έκανε πραγματικά. Και ίσως να κοιτάξετε ξανά.

Στις 5 Απριλίου 2014, βίντεο συνέλαβε τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο ξαφνικά εξαφανίστηκε στον αυτοκινητόδρομο. Δεν εμφανίζεται ξανά και ούτε άλλα αυτοκίνητα το παρατήρησαν. Το βίντεο επανεξετάζει τη σκηνή σε αργή κίνηση. Και όπως θα δείτε, ένα λευκό φως φαίνεται να έρχεται και να «σκουπίζει» το αυτοκίνητο από το δρόμο. Απλώς το παίρνει από αυτή τη διάσταση.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε ξανά το 2014 και έλαβε σχεδόν 2 εκατομμύρια προβολές. Περιγράφει την κατάσταση ως εξής:«Μια κάμερα στον αυτοκινητόδρομο CCTV καταγράφει μια παράξενη στιγμή που ένα αυτοκίνητο υπερβαίνει τα όρια ταχύτητας και εξαφανίζεται διαπαντός. Ο τρόπος που εξαφανίστηκε το αυτοκίνητο είναι αρκετά περίεργος.

Αυτό μας θυμίζει εξωγήινη εισβολή. Αυτό πιθανότατα δεν συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση! Οι περισσότεροι από εμάς, θα λέγαμε ότι αυτό το βίντεο είναι επεξεργασμένο. Μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να θέλουν να πιστεύουν ότι ήταν εξωγήινη απαγωγή».Ακόμα κι αν έγινε μετά από επεξεργασία, συνεχίζει να είναι πολύ εντυπωσιακό. Παρακολουθήστε και εσείς το ακόλουθο βίντεο!

Credit: americanwebmedia.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr