Προσέξαμε τα Κάλλη της Μπακοδήμου και Νιώσαμε Άβολα... Αυτό το Πράγμα Είναι Αφύσικο!
Www.true.gr

Προσέξαμε τα Κάλλη της Μπακοδήμου και Νιώσαμε Άβολα… Αυτό το Πράγμα Είναι Αφύσικο!

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι από τις πιο χαρισματικές παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης. Τον τελευταίο καιρό δείχνει να είναι πιο απελυθερωμένη από ποτέ, βλέποντάς την στις πιο σέξι φωτογραφίσεις της, αλλά και σ’ ένα τηλεοπτικό project που δεν περίμενε ποτέ κανείς να δει.

Αυτή την περίοδο φαίνεται να είναι πολύ καλά, γεγονός που μπορεί και να οφείλεται και στην ψυχανάλυση που κάνει εδώ και τρία χρόνια, για την οποία είχε εξομολογηθεί στο Down Town: «Εδώ και τρία χρόνια. Ακριβώς τη στιγμή που αποφάσισα να τ’ αλλάξω όλα. Μόλις αισθάνθηκα ότι κάτι με πιέζει, ότι κάτι δεν με βολεύει, ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάνω ψυχανάλυση και meditation και γενικά ασχολούμαι πια με τον εαυτό μου. Παλαιότερα δεν θα το έκανα, δεν θα αφιέρωνα μια ώρα στον εαυτό μου.»

Οι καλοκαιρινές της διακοπές φαίνεται ότι ξεκίνησαν και σήμερα μας έδειξε αυτό που απολαμβάνει περισσότερο απ’ όλα, τον καλοκαιρινό μεσημεριανό ύπνο. Μόλις ξύπνησε, τράβηξε μια φωτογαφία δείχνοντάς μας και τα καλλίγραμμα πόδια της και μας στέλνει όλες στο γυμναστήριο με τη μια.Καλοκαιρινός μεσημεριανός ύπνος 🇬🇷🐬🌞🍉⛵️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou) στις

[marieclaire]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr