Προσέλαβε αυτή τη Γυναίκα για να Προσέχει το Παιδί της. Μόλις Είδε ΤΙ του Έκανε στο Μπάνιο, Ξέσπασε σε Λυγμούς.
Www.true.gr

Προσέλαβε αυτή τη Γυναίκα για να Προσέχει το Παιδί της. Μόλις Είδε ΤΙ του Έκανε στο Μπάνιο, Ξέσπασε σε Λυγμούς.

Τα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αποτελούν μια διέξοδο για όσους ανθρώπους θέλουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Τα άτομα, μοιράζονται σχεδόν τα πάντα στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης σήμερα.

Ωστόσο, θα ήταν καλό να μην ανεβάζετε τα πάντα στο διαδίκτυο. Μια υπηρέτρια στο Χονγκ Κονγκ, μπορεί να θεώρησε το Live Streaming που έκανε μπάνιο τρία παιδιά αβλαβές, αλλά για άλλους ανθρώπους, είναι αρκετά ακατάλληλο.

Η 28χρονη Cinta, εγχώρια εργαζόμενη από την Ινδονησία στο Χονγκ Κονγκ, αποφάσισε να κοινοποιήσει ζωντανά τις καθημερινές της δραστηριότητες στην εργασία της.

Αυτό συμπεριέλαβε και το μπάνιο των παιδιών του εργοδότη. Σύμφωνα με πληροφορίες, δημοσίευσε το 17λεπτο βίντεο στο λογαριασμό της στο Facebook, όπου περίπου 700 άτομα την παρακολουθούσαν πριν την κατάργησή του.

Η αστυνομία έχει την υποψία ότι η υπηρέτρια απελευθέρωσε παιδική πορνογραφία και οι έρευνες συνεχίζονται αυτή τη στιγμή.Στο βίντεο, η Cinta εμφανίστηκε με το γυμνό αγόρι ηλικίας 6 ετών να κάνει μπάνιο και να ουρεί στο πίσω μέρος.

Σε ένα σημείο του βίντεο, το παιδί ακούγεται να λέει: «Τι κάνετε; Σας παρακαλώ μην με τραβάτε».

Απάντησε ότι δεν τραβάει βίντεο από αυτά. Μετά τη διερεύνηση του λογαριασμού της στο Facebook, δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε τραβήξει ζωντανό βίντεο. Στην πραγματικότητα, είχε τραβήξει πολλές φωτογραφίες της σε selfies.

Αν αποδειχθεί ένοχη, θα καταδικαστεί σε φυλάκιση περίπου 8 χρόνων και θα επιβληθεί πρόστιμο ύψους περίπου 127.940 δολαρίων. Εργάζονταν για τον εργοδότη της τα τελευταία δύο χρόνια.Πολλοί που είδαν το βίντεο, εξέφρασαν την ανησυχία τους και την απογοήτευσή τους για αυτό που ανέβασε η υπηρέτρια. Επέκριναν το ότι εξέθεσε τα παιδιά σε ξένους και πιθανούς παραβάτες.

Επίσης, η υπηρέτρια πρέπει να παρέχει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των πελατών της και αυτή η ενέργεια είναι αντίθετη με το ρόλο της.

Δεν είναι δυνατόν να ανεβαίνουν τα πάντα στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, ειδικά αν αυτά αφορούν άλλα άτομα χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr