Πρόωρο φινάλε και για τις εμφανίσεις του Σφακιανάκη. Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου
Www.true.gr

Πρόωρο φινάλε και για τις εμφανίσεις του Σφακιανάκη. Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου

Την αποχώρηση της από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη ανακοίνωσε χθες η Πάολα.

«Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις «ιδιοτροπίες» του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του…», αναφέρει η κορυφαία λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της και καταλήγει: “ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!”».

Λίγες ώρες μετά, το Gazi Live, μέσω ανακοίνωσής του στο Facebook ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που επέλεξε το νυχτερινό μαγαζί, και ανέφερε πως ρίχνει αυλαία δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προγραμματισμένη λήξη των εμφανίσεων:


«ΘA ΘEΛAME NA EYXAPIΣTHΣOYME TOΣO TO KOΣMO ΠOY EΠEΛEΞE AYTH TH ΣEZON TO GAZI live KANONTAΣ AΛΛEΠAΛΛHΛA sold out, OΣO KAI TOYΣ TPAΓOYΔIΣTEΣ KAI ΣYNTEΛEΣTEΣ TOY ΠPOΓPAMMATOΣ. ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΓIA ΠPOΣΩΠIKOYΣ ΛOΓOYΣ TΩN KAΛΛITEXNΩN, TO GAZI Live EPIΞE AYΛAIA XΘEΣ ΠAPAΣKEYH , 2 EBΔOMAΔEΣ NΩPITEPA AΠO TH ΠPOΓPAMMATIΣMENH ΛHΞH TΩN EMΦANIΣEΩN.

H EΠIXEIPHΣH & TO ΠPOΣΩΠIKO
TOY GAZI Live».

πηγη: thestival.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr