Προκλητικοί οι δύο Πακιστανοί που ασέλγησαν στην 20χρονη στη Θεσσαλονίκη: "Δεν κάναμε κάτι που δεν ήθελε"
Www.true.gr

Προκλητικοί οι δύο Πακιστανοί που ασέλγησαν στην 20χρονη στη Θεσσαλονίκη: «Δεν κάναμε κάτι που δεν ήθελε»

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε τον Biασμό – Τι αναφέρει η δικογραφία

Τη δίκη τους εκδοχή έδωσαν στην προανακριτική του κατάθεση στους αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Μενεμένης Αμπελοκήπων οι δυο Πακιστανοί που συνελήφθησαν μετά από καταγγελία μια γυναίκας πως την άρπαξαν τη μετέφεραν στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια τη Bίασαν επανειλημμένα. «Δεν κάναμε κάτι χωρίς τη συναίνεση της. Ήταν όλα με τη θέληση της», φέρονται να υποστήριξαν οι δυο συλληφθέντες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. «Δεν κάναμε κάτι που δεν ήθελε, είμαστε αθώοι», πρόσθεσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Protothema.gr η ιατροδικαστική εξέταση της κοπέλας επιβεβαίωσε τον Bιασμό της και αναμένεται να συμπεριληφθεί στη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί. Οι δυο δράστες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον ανακριτή στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους συνηγόρους υπεράσπισης τους προκειμένου να απολογηθούν. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την καταγγελία της όταν ξαφνικά σταμάτησε δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Όπως περιέγραψε η ίδια «με τράβηξαν με τη Bία μέσα στο αυτοκίνητο τους».


Οι δυο άνδρες αφού την έβαλαν στο αυτοκίνητο στη συνέχεια τη μετέφεραν στο σπίτι τους, όπου της επιτέθηκαν και τη Bίασαν διαδοχικά. Η άτυχη κοπέλα μόλις βγήκε από το σπίτι των Πακιστανών ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία για την επίθεση που δέχτηκε, όπως αναφέρεται στη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης- Αμπελοκήπων.

 

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr