Προκαλεί ο Ρίκι Μάρτιν: «Εύχομαι οι δύο γιοι μου να είναι oμoφυλόφιλοι»

Ο Ρίκι Μάρτιν είναι δημοφιλής, ανοιχτά ομοφυλόφιλος και ενεργός ακτιβιστής των δικαιωμάτων της LGBTQI+ κοινότητας, ενώ μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή που παραχώρησε είπε ότι θα ήθελε οι δύο γιοι του να είναι ομοφυλόφιλοι.

Ο σταρ της λάτιν ποπ κλήθηκε να μιλήσει για το ρόλο του στη σειρά “The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story” , ωστόσο η συζήτηση επεκτάθηκε και στην ομοφυλοφιλία του.

Ο Μάρτιν εμφανίστηκε στην εκπομπή “Popcorn με τον Peter Travers” του ABC και μίλησε αναφορικά με το πόσο σχετίζεται με τον χαρακτήρα, έχοντας δώσει και ο ίδιος αγώνες προκειμένου να κρύψει στο παρελθόν τη δική του σεξουαλικότητα.

Τώρα ο Μάρτιν αναφέρει ότι δε θα μπορούσε να είναι πιο άνετος με τον εαυτό του.

«Δεν ξέρω, είναι πολύ μικροί, αλλά εύχομαι να είναι ομοφυλόφιλοι», δήλωσε μιλώντας για τους δύο γιους του, ηλικίας μόλις 9 ετών.

«Είναι ένα πολύ ξεχωριστό πράγμα. Η ευαισθησία, του να μην πρέπει να κρύβομαι με κανένα σχήμα ή μορφή. Βλέπω χρώματα. Και τότε βλέπω το ουράνιο τόξο. Καταλαβαίνω γιατί το σύμβολο είναι το ουράνιο τόξο. Είναι απλά πραγματικό. Εναι απτό. Με κάνει πιο ισχυρό», τόνισε επίσης.

«Πάντα το λέω αυτό, θα ήθελα να κάνω πάλι coming out. Επειδή αισθάνθηκα καταπληκτικά. Τη στιγμή εκείνη όταν έγραψα την επιστολή και την έβαλα στο twitter, και πάτησα να δημοσιευθεί. Η ελευθερία, το αίσθημα της απελευθέρωσης ήταν τόσο ισχυρό, αυτό εννοώ λέγοντας ότι θα ήθελα να κάνω και πάλι coming out γιατί αισθάνθηκα απίστευτα. Και μετά από αυτό, οι άνθρωποι έρχονταν σε μένα και με ευχαριστούσαν λέγοντας “Εξαιτίας σας, καταλαβαίνω καλύτερα τον πατέρα μου. Καταλαβαίνω την αδελφή μου καλύτερα”. Είναι σημαντικό να κάνουμε»


«Για όσους αγωνίζονται με την ταυτότητά τους, του λέω πως όλα θα είναι ωραία. Απλά να είσαι ο εαυτός σου. Αγάπα τον εαυτό σου», δήλωσε.

MIAMI – AUGUST 18: In this handout image provided by Ricky Martin, Ricky Martin poses with his sons Valentino and Matteo on August 18, 2009 in Miami, Florida. (Photo by Pablo Alfaro/Ricky Martin via Getty Images)

October 9, 2013: Ricky Martin and his son, Matteo Martin, out and about in Sydney, Australia.
Mandatory Credit: INFphoto.com Ref: infausy-10/12/17/20/21/29|sp|

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr