Οι Γυναικολόγοι Προειδοποιούν: Μην πάτε στην Τουαλέτα Πριν κάνετε Eρωτα. Ο λόγος, θα σας Τρομοκρατήσει.
Www.true.gr

Οι Γυναικολόγοι Προειδοποιούν: Μην πάτε στην Τουαλέτα Πριν κάνετε Eρωτα. Ο λόγος, θα σας Τρομοκρατήσει.

Στο να κάνεις έρωτα υπάρχουν αρκετοί κίνδυνοι. ΣΜΝ και επίπονοι τραυματισμοί είναι κάποιοι από αυτούς, αλλά παρά τον πόνο και την ταλαιπωρία, οι περισσότεροι αποφασίζουν να το κάνουν έτσι και αλλιώς.

Για πολλούς ανθρώπους, το να πηγαίνουν στην τουαλέτα και να ουρούν πριν και μετά την πράξη είναι αρκετά συνηθισμένο αλλά δεν φαίνεται να είναι και πολύ καλή ιδέα.

Σύμφωνα με ειδικούς, οι γυναίκες δεν θα πρέπει να ουρούν πριν κάνουν έρωτα, για να μειώσουν τις πιθανότητες να πάθουν ουρολοίμωξη.

Ισχυρίζονται πως ενώ το να ουρούν μετά την πράξη είναι σημαντικό, το να πηγαίνουν και πριν δεν είναι ότι καλύτερο – παρά τα όσα ακούγονται. Όπως λένε, είναι η Νο.1 αιτία των ουρολοιμώξεων.Γιατί όμως γίνεται αυτό; Γιατί κατά την διάρκεια της συνουσίας, βακτήρια από τον κόλπο μπορεί να μπουν μέσα στην ουρήθρα. Εάν έχετε αρκετά ούρα στην κύστη σας για να δημιουργήσετε καλή ροή, είναι πιο πιθανό αυτά τα βακτήρια να απομακρυνθούν με την ούρηση.

Εάν δεν υπάρχουν ούρα στην κύστη, τα βακτήρια θα μείνουν μέσα και αυτό μπορεί να προκαλέσει μόλυνση. Οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς στις ουρολοιμώξεις από τους άντρες λόγω ανατομίας. Η ουρήθρα είναι πολύ κοντά στον κόλπο και τον πρωκτό και έτσι τα βακτήρια είναι πιο εύκολα να την μολύνουν.Επίσης, κάποιες γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς στις ουρολοιμώξεις λόγω της θέσης του κόλπου και της ουρήθρας.

Οπότε, την επόμενη φορά που θα το κάνετε, προσπαθήστε να μην πάτε από πριν στην τουαλέτα. Βέβαια, το να κρατηθείτε ενώ είναι μεγάλη ανάγκη δεν είναι επίσης και ότι καλύτερο…

Credit: vt.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr