Η Πρoκλnτική Προεκλογική Καμπάνια που Σαρώνει στο Διαδίκτυο. Δείτε ΤΙ Κάνουν στους Ψηφοφόρους τους.
Www.true.gr

Η Πρoκλnτική Προεκλογική Καμπάνια που Σαρώνει στο Διαδίκτυο. Δείτε ΤΙ Κάνουν στους Ψηφοφόρους τους.

Υποστηρικτές του Βλαντιμίρ Πούτιν χρησιμοποιούν πρoκλnτικές φωτογραφίες από μovτέλα με Eσώpoυxα σαν τακτική προκειμένου να του φέρουν περισσότερους ψήφους.

Παρόλο που η νίκη του ισχυρού ηγέτη του Κρεμλίνου είναι σχεδόν σίγουρη, γίνονται προσπάθειες να πειστούν νεαροί άντρες μέσω μίας σειράς προκλητικών διαφημίσεων.

Αυτό το κομμάτι της καμπάνιας έχει δημιουργηθεί από την Ρωσική έκδοση του περιοδικού Maxim – που αρνείται να πει ποιος έκανε την παραγγελία, αλλά όλοι πιστεύουν πως είναι μία προσπάθεια να βρεθούν ψηφοφόροι για να στηρίξουν τον Πούτιν.

Στις φωτογραφίες, φαίνονται ξανθά και μελαχρινά μοντέλα να ποζάρουν με εσώρουχα δίπλα σε κάλπες, προσπαθώντας να πείσουν τους ψηφοφόρους.Οι εικόνες έγραφαν: «Καλωσήρθατε στον κόσμο των ενηλίκων! Είναι τρομακτικό στην αρχή αλλά σύντομα θα θέλετε να το κάνετε ξανά. Είστε ήδη 18; Ότι συμβαίνει στην κάλπη μένει στην κάλπη…»

Ένα βίντεο που ανέβηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα δείχνει μία νεαρή γυναίκα που αρνείται να το κάνει με έναν άντρα επειδή δεν είχε ψηφίσει.

Φαίνεται να τον φιλάει και να τον ρωτάει: «Περίμενε λίγο, είσαι 18;» Εκείνος απαντάει: «Ναι, είμαι.» Τότε του λέει: «Ψήφισες σήμερα;» Εκείνος λέει: «Όχι,γιατί;» Και εκείνη του απαντάει: «Τότε δεν είσαι ενήλικος» – και έφυγε.  

Ο Πούτιν έχει επιλέξει να μην κάνει διαφημιστική καμπάνια αλλά παρόλα αυτά παραμένει το φαβορί για τις εκλογές.

Την Δευτέρα ξεκινάει στην τηλεόραση μία σειρά από συζητήσεις υποψήφιων στις οποίες ο Πούτιν έχει αρνηθεί να συμμετάσχει.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr