Πριν Πεθάνει, Είπε στον Άντρα της να Ποτίζει Καθημερινά τα Φυτά. 5 Χρόνια μετά, Μαθαίνει Την Αλήθεια...
Www.true.gr

Πριν Πεθάνει, Είπε στον Άντρα της να Ποτίζει Καθημερινά τα Φυτά. 5 Χρόνια μετά, Μαθαίνει Την Αλήθεια…

Το να χάνεις ένα αγαπημένο άτομο είναι μία πολύ δύσκολη εμπειρία και μπορεί να αφήσει μία ολόκληρη οικογένεια να νιώθει μοναξιά ακόμα και χρόνια μετά.

Μία γυναίκα ωστόσο, βρήκε τον τρόπο να κάνει την οικογένειά της να χαμογελάσει ακόμα και μετά τον θάνατό της.

Funny true storyA woman has shared her deceased mother’s prank that unfolded years after her death.Antonia Nicol…

Gepostet von Charlie Winn am Donnerstag, 18. Januar 2018

Η Phedre Fitton περιγράφτηκε από την οικογένειά της ως μία γυναίκα με πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ που έκανε συνέχεια φάρσες.

Κατάφερε να κάνει τον σύζυγό της να χαμογελάσει ακόμα και μετά τον θάνατό της. Όταν πέθαινε μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, ζήτησε κάτι από τον άντρα της.

Ήταν αρκετά απλό. Του ζήτησε να ποτίζει το φυτό που είχε στο μπάνιο. Του ακούστηκε σαν μία απλή, άκακη και στοργική παράκληση αλλά αποδείχτηκε πως ήταν μία από τις μεγαλύτερες φάρσες της.Ο Nigel Fitton, ο άντρας της, έκανε ότι θα έκανε κάθε σύζυγος που αγαπάει την γυναίκα του και τίμησε την μνήμη της ποτίζοντας το φυτό που είχε στο μπάνιο.

Ο Nigel κράτησε την υπόσχεσή του και πότιζε κάθε μέρα το φυτό. Ωστόσο, παρατήρησε πως το νερό έτρεχε στο πάτωμα του μπάνιου. Δεν τον πείραζε, αρκεί το φυτό να ήταν ποτισμένο.

Κάποια στιγμή, ο Nigel νόμιζε πως υπήρχε διαρροή στην λεκάνη λόγω του νερού που γέμιζε το μπάνιο κάθε φορά που το πότιζε.

Δεν είχε υποπτευθεί κάτι όμως μέχρι πέντε χρόνια μετά όταν και αποφάσισε να μετακομίσει. Αποφάσισε να πάρει και το φυτό μαζί του και τότε ήταν που ανακάλψε την μεγάλη φάρσα που του είχε ετοιμάσει η γυναίκα του.Στην πραγματικότητα, το φυτό που πότιζε τόσο καιρό ήταν πλαστικό.

Gepostet von Antonia Nicol am Freitag, 3. November 2017

«Γελάσαμε με την καρδιά μας και ήταν πολύ όμορφο επειδή νιώσαμε πως ήταν ακόμα εδώ μαζί μας.»

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο χαμός της Phedre κόστισε πολύ στην οικογένεια. Οι φάρσες της όμως θα τους θυμίζει τι χαρούμενη γυναίκα ήταν όσο ζούσε.  

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr