Πριν 7 Χρόνια ήταν Πετσί και Κόκκαλο αλλά Σήμερα έχει 6.000.000 Followers. Δείτε τα Oπίσθια της και θα Καταλάβετε
Www.true.gr

Πριν 7 Χρόνια ήταν Πετσί και Κόκκαλο αλλά Σήμερα έχει 6.000.000 Followers. Δείτε τα Oπίσθια της και θα Καταλάβετε

Η πιο καυτή παρουσιάστρια καιρού στο Μεξικό αφήνει τους θαυμαστές της άφωνους με την μεταμόρφωσή της

Με την αύξηση του κινήματος για την πλήρη αποδοχή του εαυτού μας, βλέπουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να ανεβάζουν τις μεταμορφώσεις τους για να τις δουν οι θαυμαστές τους.

Όσο ο κόσμος καταλαβαίνει πως το να είσαι κοκαλιάρης δεν είναι υγιές, οι άνθρωποι θα αρχίζουν να αποδέχονται περισσότερο τους εαυτούς τους.

Μία γυναίκα, που θεωρείται μία από τους πιο θερμούς υποστηρικτές του κινήματος αυτού είναι η παρουσιάστρια καιρού από το Μεξικό, Yanet Garcia.

Η Garcia, 27, έχει ονομαστεί ως «το πιο καυτό κορίτσι το καιρού σε όλο τον κόσμο’ λόγω της αξιοζήλευτης σιλουέτας της και δεν μας είναι δύσκολο να καταλάβουμε το γιατί.Η παρουσιάστρια/μοντέλο/ηθοποιός έχει πάνω από 5.6 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες ενώ γυμνάζεται. Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε όμως τράβηξε την προσοχή πολύ κόσμου.

Την περασμένη εβδομάδα, η Garcia ανέβασε μία φωτογραφία που έδειχνε πόσο έχει αλλάξει το σώμα της τα τελευταία 7 χρόνια.

Η ανάρτηση, που έδειχνε δύο φωτογραφίες πριν και μετά δείχνει την αφοσίωση και την πειθαρχεία της προκειμένου να πετύχει τους στόχους της.Το μοντέλο είπε επίσης πως αναγνωρίζει την πλεονεκτική της θέση και πως χωρίς τους ακολούθους της δεν θα ήταν σήμερα εδώ που είναι.

Εκτός από το να λέει τον καιρό, η Garcia έχει το δικό της πρακτορείο μοντέλων και όπως λέει βοηθάει έφηβους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Οπότε το το κλειδί για μία τέλεια σιλουέτα είναι το να τρως υγιεινά και να γυμνάζεσαι συχνά. Ποιος να το περίμενε;

Credit: vt.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr