Ο πρίγκιπας Τζορτζ, ο μεγαλύτερος εγγονός του βασιλιά Καρόλου Γ’, είναι ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου μετά τον πατέρα του Γουίλιαμ.

Μπορεί να είναι μόλις 9 ετών, αλλά ο πρίγκιπας Τζορτζ ξέρει ακριβώς ποιος είναι και το απέδειξε με μια αιχμηρή ατάκα προς συμμαθητή του.

Κατά τη διάρκεια ενός καυγά στην αυλή του σχολείου, ο πρίγκιπας Τζορτζ, το μεγαλύτερο παιδί του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κάθριν είπε σε έναν συμμαθητή του: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε να προσέχετε».

Ο πρίγκιπας Τζορτζ και τα αδέλφια του μεγαλώνουν με την αίσθηση του καθήκοντος

Στο βιβλίο της «The New Royals», η Νίκολ ισχυρίστηκε ότι ο Τζορτζ και τα αδέλφια του, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, επτά ετών, και ο πρίγκιπας Λούις, τεσσάρων ετών, μεγάλωσαν γνωρίζοντας την ιδιότητά τους και έχοντας «αίσθηση καθήκοντος».

Aν και ο Τζορτζ γνωρίζει ότι μια μέρα θα γίνει μονάρχης, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας προσπαθούν να μην τον επιβαρύνουν με πάρα πολλές ευθύνες.

«Μεγαλώνουν τα παιδιά τους, ιδιαίτερα τον πρίγκιπα Τζορτζ, έχοντας επίγνωση του ποιος είναι και του ρόλου που θα κληρονομήσει, αλλά θέλουν να μην τα βαρύνουν με την αίσθηση του καθήκοντος», έγραψε η Νίκολ.

Ωστόσο ο Τζορτζ φαίνεται πως έχει καταλάβει από τώρα την ισχυρή οικογένεια όπου μεγαλώνει και την θέση εξουσίας που να αναλάβει μεγαλώνοντας και χρησιμοποιεί αυτή την ισχύ για να φοβίζει τους συμμαθητές του.

«Ο Τζορτζ καταλαβαίνει ότι μια μέρα θα γίνει βασιλιάς και ως μικρό αγόρι τσακωνόταν με φίλο του στο σχολείο και είπε τη φράση ”Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχεις”».

Στο βιβλίο της, η συγγραφέας ισχυρίστηκε επίσης ότι η Κέιτ Μίντλετον θαυμάζει τις τεχνικές ανατροφής που χρησιμοποιούν ο Πρίγκιπας Έντουαρντ και η Κόμισσα του Γουέσεξ, οι οποίοι είναι γονείς της Λαίδης Λουίζ Γουίνδσορ, 18 ετών, και του αδελφού της 14 ετών.

Παρά το γεγονός ότι οι γονείς τους εργάζονται ως ανώτερα βασιλικά μέλη, τα παιδιά, που είναι τα μικρότερα εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και του πρίγκιπα Φίλιππου, μεγάλωσαν χωρίς τίτλους HRH και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό δεν μπορεί να συμβεί με τα παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ, τα ο