Πρέβεζα: Λιώνει από αγωνία η πολύτεκνη καθαρίστρια που πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού

Η δίκη της αναβλήθηκε και η ίδια με την αγωνία αποτυπωμένη στο πρόσωπό της, μίλησε στις κάμερες. Όπως είπε αν είναι να χάσει τη δουλειά της, καλύτερα να πάει στη φυλακή…

Αναβολή για τις 8 Απριλίου πήρε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η εκδίκαση της υπόθεσης της πολύτεκνης καθαρίστριας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, η οποία είχε πλαστογραφήσει στο απολυτήριο Δημοτικού την ημερομηνία.

Το Εφετείο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης λόγω δικονομικού κωλύματος ως προς τη σύνθεση του δικαστηρίου, παρά το αίτημα του συνηγόρου της κατηγορουμένης, να γίνει η δίκη.

Το δικαστήριο πρωτοδίκως είχε κρίνει ένοχη την 50χρονη μητέρα 13 παιδιών για τα αδικήματα της πλαστογραφίας με χρήση και της ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης με σκοπό το κέρδος και της επέβαλε συνολικά ποινή φυλάκισης 8 ετών. Η πρωτόδικη ποινή, λόγω άσκησης έφεσης, έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, γι’ αυτό και η καθαρίστρια δεν πέρασε την είσοδο της φυλακής.

Στο πλευρό της καθαρίστριας βρίσκονται οι συνάδελφοί της, οι γείτονες και η οικογένειας της. Σε δήλωση της μετά την αναβολή της δίκης είπε πως ελπίζει στις 9 Απριλίου να βρίσκεται στην δουλεία της.

«Αν χάσω τη δουλειά μου καλύτερα να πάω φυλακή»
Με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, η καθαρίστρια μίλησε στις κάμερες που είχαν συγκεντρωθεί. Δήλωσε αισιόδοξη για την έκβαση της υπόθεσής της, αλλά όπως είπε αν είναι να χάσει τη δουλειά της, καλύτερα να πάει στη φυλακή.

Πηγή : prototupo.gr