Πραγματικός Άγγελος. Δείτε ΠΩΣ είναι και ΤΙ Κάνει Σήμερα η Φωτεινούλα το σύμβολο των Ολυμπιακών το 2004.

Η νεαρή Φωτεινή ήταν μόλις 10 ετών όταν την γνώρισε όλη η Ελλάδα. Συγκεκριμένα, το μικρό κορίτσι, το οποίο μεγάλωσε στα Παιδικά Χωριά SOS, συμμετείχε στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα και με την παιδική ανάσα της έσβησε την ολυμπιακή φλόγα. Σήμερα, είναι 23 ετών, τελειόφοιτη στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και ξεκινάει μια λαμπρή καριέρα ως επιστήμονας.

Η Φωτεινή μεγάλωσε στα Παιδικά Χωριά SOS και ζούσε εκεί για αρκετά χρόνια, μέχρι να γίνει το κοριτσάκι – σύμβολο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ίδια αγαπούσε αρκετά το διάβασμα, ήταν μία άριστη μαθήτρια, ενώ της άρεσε να μαθαίνει ξένες γλώσσες και να ασχολείται και με τον αθλητισμό. Η νεαρή τελειόφοιτη Βιολογίας έχει γίνει μία πανέμορφη κοπέλα και βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο πλατό της εκπομπής Tatiana Live και μίλησε για την ζωή της στην Τατιάνα Στεφανίδου.

“Από μικρή έλεγα ότι θα γίνω γιατρός για να σώσω τα παιδάκια στην Αφρική και να βρω το φάρμακο του καρκίνου. Αργότερα, στο γυμνάσιο, μου άρεσε η Βιολογία και άρχισα να φαντάζομαι τον εαυτό μου ως επιστήμονα. Έτσι θα μου δινόταν η ευκαιρία να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, που είναι να εργαστώ σε κάτι που θα μπορέσω να προσφέρω στην κοινωνία”, αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Φωτεινή στην Τατιάνα Στεφανίδου.


Δες το βίντεο:

Πηγή: Tlife