Η «πόζα ημικρανία» είναι η νέα τάση στο Instagram και οι άνθρωποι φωτογραφίζονται σαν να έχουν πονοκέφαλο

Το «Migraine Pose» είναι η καινούργια τάση η οποία έχει ξεκινήσει και σαρώνει το Instagram, καθώς, όπως φαίνεται, οι χρήστες του, ιδιαίτερα οι διάσημοι, επιχειρούν διαρκώς να εφεύρουν κάτι καινούργιο προκειμένου να ξεχωρίσουν.

Η «πόζα της ημικρανίας» είναι ακριβώς αυτό το οποίο περιγράφει: το να ποζάρεις σαν να έχεις πονοκέφαλο, συγκεκριμένα ημικρανία, ακουμπώντας το ένα ή και τα δύο χέρια στο πρόσωπο με ανάλογο τρόπο.

Κι αν απορείτε πού χρησιμεύει, λοιπόν υπάρχει λόγος που εμφανίστηκε και για τους φανατικούς με την εικόνα τους, είναι και πολύ σημαντικός.

Η εν λόγω πόζα «τεντώνει» το πρόσωπο οπότε κάνει τα ζυγωματικά να φαίνονται πιο έντονα, ενώ ανασηκώνει και τα φρύδια. Κάτι σαν προσωρινό λίφτινγκ μέσω Instagram, ουσιαστικά.

«Τη λατρεύω επειδή η ομορφιά των χεριών πλαισιώνει το πρόσωπο και του δίνει καλύτερο σχήμα. Πάντα βάζω τα μοντέλα μου να ποζάρουν με αυτόν τον τρόπο. Επίσης είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξεις το μανικιούρ σου», λέει η makeup artist Nam Vo, που εφηύρε την περιβόητη πόζα.

Δεν είναι τυχαίο που μία από τις πρώτες που υιοθέτησαν την τάση είναι η Kylie Jenner, που πόζαρε έτσι για το εξώφυλλο του περιοδικού Love τον περασμένο Δεκέμβριο. Η Nam Vo είχε επιμεληθεί το μακιγιάζ της.


Κάτι αντίστοιχο έχουν κάνει επίσης η Kendall Jenner, οι αδερφές Bella και Gigi Hadid και πολλά ακόμη μοντέλα και influencers.

https://www..com/p/BjoHNnZARKv/?utm_source=ig_embed


ΠΗΓΗ diaforetiko