Πουλούσε εισιτήρια για τον Παράδεισο και τους έλεγε πως του τα έδωσε Ο Ιησούς Χριστός
Www.true.gr

Πουλούσε εισιτήρια για τον Παράδεισο και τους έλεγε πως του τα έδωσε Ο Ιησούς Χριστός

 Έχετε ακούσει ποτέ τη φράση «η σωτηρία είναι δωρεάν»; Λοιπόν, αυτό δεν ισχύει πάντα – τουλάχιστον όσον αφορά έναν συγκεκριμένο πάστορα.

Ένας πάστορας από την Ζιμπάμπουε, ο Τίτο Γουάτς και η σύζυγός του, Αμάντα, έχουν προβλήματα με τις αρχές αφού φέρεται να πουλούσαν εισιτήρια για τον παράδεισο. Σύμφωνα με τον ιεροκήρυκα, ο Ιησούς Χριστός εμφανίστηκε σε αυτόν και του έδωσε τα εισιτήρια. Στη συνέχεια άρχισε να πουλά τα εν λόγω εισιτήρια για 500 δολάρια το καθένα.

Ο ίδιος δηλώνει: «Δεν με νοιάζει τι λένε οι άνθρωποι ή η αστυνομία για μένα, με διώκουν λόγω του έργου του Θεού.»


Τα εισιτήρια είναι κατασκευασμένα από χρυσό, ισχυρίζεται ο Wats.

«Ο Ιησούς Χριστός μου εμφανίστηκε και μου έδωσε τα εισιτήρια από καθαρό χρυσό για να μπορώ να τα πουλήσω σε ανθρώπους που χρειάζονται σωτηρία».


Οι αναφορές λένε επίσης ότι ο Τίτο και η Αμάντα «απάτησαν πολλούς ανθρώπους να αγοράσουν τα εισιτήρια αξίας 500 δολαρίων» δίνοντας τους την υπόσχεση ότι τα εισιτήρια θα «οδηγήσουν τους ανθρώπους στον παράδεισο χωρίς να αντιμετωπίσουν την κρίση του Θεού».

Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας, ο Wats δήλωσε επίσης ότι:

«Δεν με νοιάζει τι λέει η αστυνομία. Τα εισιτήρια είναι από ατόφιο χρυσό… Και ήταν ο Ιησούς που μου τα έδωσε πίσω από το κατάστημα KFC και μου είπε να τα πουλήσω, έτσι θα μπορούσα να με πάρω κάποια χρήματα για να πάω στο διάστημα. Γνώρισα έναν εξωγήινο που ονομάζεται Stevie, ο οποίος είπε ότι αν έπαιρνα τα μετρητά, θα με έπαιρνε μαζί με τη σύζυγό μου στο διαστημόπλοιό του στον πλανήτη του που είναι φτιαγμένος εξ ολοκλήρου από κρακ κοκαΐνης. Μπορείτε να καπνίσετε όσο κρακ κοκαΐνη θέλετε… εντελώς δωρεάν. Έτσι, δοκιμάστε να στείλετε έναν αθώο άνδρα στη φυλακή και να δείτε τι θα συμβεί. Πρέπει να συλλάβετε τον Ιησού επειδή αυτός μου έδωσε τα χρυσά εισιτήρια και είπε να τα πουλήσω.»

Παραδόξως, χιλιάδες άνθρωποι διαμαρτυρήθηκαν στις αρχές απαιτώντας να αφήσουν ελεύθερο τον πάστορα. Είπαν ότι δεν έχει νόημα να συλληφθεί αφού έδωσαν πρόθυμα τα χρήματα τους για να αγοράσουν την υποσχώμένη σωτηρία.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr