Πούλησε την 1 έτους κόρη του για 7.800 ευρώ ώστε να ξοφλήσει τα χρέη του από τον τζόγο
Www.true.gr

Πούλησε την 1 έτους κόρη του για 7.800 ευρώ ώστε να ξοφλήσει τα χρέη του από τον τζόγο

Ένας άντρας από την Κίνα πούλησε την ανήλικη κόρη του έναντι 7.800€ για να εξοφλήσει τα χρέη του.

Ο Jiang, πούλησε το παιδί σε ένα ζευγάρι για να ξεχρεώσει τα 7.800€ που χρωστούσε σε τοκογλύφους τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο.

The man, identified by his surname Jiang, sold his daughter to a couple after racking up a debt of more than 60,000 yuan (£6,798) by gambling online. Above, the toddler being returned to her family after police located her last Friday in Zhoushan, Zhejiang province

Ο άνεργος πατέρας από την επαρχία Guizhou πήρε την ενός έτους κόρη του από το σπίτι και είπε στη σύζυγό του ότι το κορίτσι θα έμενε μαζί με τη γιαγιά του που ζει στην πόλη Zunyi, περίπου 140 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους.

Η μητέρα, κα Wang, άρχισε να υποψιάζεται όταν είχε να δει την κόρη της σχεδόν τρεις μήνες, σύμφωνα με την Guiyang Evening News.

The unemployed father in Guiyang, Guizhou province took his one-year-old daughter (pictured) away and told his wife that the girl would be staying with her grandmother


Κάθε φορά που ρωτούσε το σύζυγό της για το πότε θα γυρίσει η κόρη τους, εκείνος της έδινε διάφορες δικαιολογίες για να καθυστερήσει την επιστροφή της.

Μια μέρα του Φεβρουαρίου, η μητέρα έλεγξε το τηλέφωνο του συζύγου της και ανακάλυψε μια συζήτηση που είχε με τους αγοραστές της κόρης τους.

The child was located by police last Friday and brought home to her mother in Guiyang

Την ίδια μέρα συναντήθηκε με τη πεθερά της, η οποία της είπε ότι το παιδί είχε φύγει από το σπίτι της αρκετές εβδομάδες πριν.

Η φρικαρισμένη μητέρα ανέφερε αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία και ο σύζυγός της εξαφανίστηκε.


The father, surnamed Jiang, then took the child away from his mother on November 5 and flew to Zhoushan, more than 1,850 kilometres (1,150 miles) away from their home

Η αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό και βρήκε τον Jiang σε ξενοδοχείο άλλης πόλης, όπου παραδέχθηκε πως τα μεγάλα χρέη του στους τοκογλύφους τυχερών παιχνιδιών τον ανάγκασαν να πουλήσει το παιδί του.

Above, a group of 60 children at the Guiyang Welfare Center for Children are waiting to reunite with their parents after police rescued them from human traffickers in Guiyang in Oct 2009

Ο Jiang είπε ψέματα στους αγοραστές ότι δεν μπορούσε πλέον να μεγαλώσει το παιδί επειδή είχε χωριστεί από τη σύζυγό του και δεν είχε άλλη στήριξη επειδή και οι δυο γονείς του είχαν πεθάνει.

Πηγή: diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr