Πόσων ετών είναι; Διάσημες Ελληνίδες απροσδιορίστου ηλικίας. Αυτή είναι η πραγματική τους ηλικία..

Δεν είναι λίγοι οι celebrities που καταχωρούνται σε λίστα με τίτλο «Απροσδιορίστου ηλικίας». Γυναίκες και άντρες. Εμείς εδώ θα ασχοληθούμε με τις διάσημες ελληνίδες που μας «προβλημάτισαν» και θα αποκαλύψουμε την πραγματική τους ηλικία, υπογραμμίζοντας, φυσικά, ότι πρόκειται απλά για έναν αριθμό.


Γεννημένη στις 17 Μαΐου του 1980, η Σία Κοσιώνη είναι 39 ετών, το στυλ της, όμως -τουλάχιστον το επαγγελματικό- είναι κάπως πιο… σοβαρό για την ηλικία της, και μας έχει μπερδέψει χρόνια τώρα!


Η πάντα νεανική και θετική αύρα της Μαριάννας Τουμασάτου… «ξελογιάζει» πραγματικά. Γεννημένη στις 6 Δεκεμβρίου 1967, η γνωστή ηθοποιός «γλεντά» τα 51 της χρόνια, όσο τίποτα άλλο.


44 ετών είναι η Πέγκυ Ζήνα, η οποία, όμως, έχει ξεκινήσει την καριέρα της από πολύ μικρή και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν μπερδευτεί, χρεώνοντάς της περισσότερα χρόνια. Τα γενέθλιά της στις 8 Μαρτίου (1975)


Γεννημένη στις 3 Σεπτεμβρίου 1970 η Γωγώ Μαστροκώστα είναι σήμερα 48 ετών!


Την Πρωτομαγιά φέτος συμπλήρωσε τα 34 χρόνια ζωής η Κατερίνα Καινούργιου -και το γιόρτασε με όλες τις τιμές.


Στις 27 Δεκεμβρίου 1984 γεννήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη και, άρα είναι 34ων ετών. Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι έχει μια δίδυμη αδελφή που υπεραγαπά, την Αλίκη


Γεννημένη στις 12 Φεβρουαρίου 1956 στον Πύργο, διαβάζουμε. 63 τα έτη της Αγγελικής Νικολούλη, λοιπόν, η οποία παραμένει αειθαλής, εντυπωσιακή και ενεργητική εξιχνυάζοντας τα πιο σκοτεινά μυστήρια.


Η νιόπαντρη Βάσω Λασκαράκη είναι 39 ετών! Απίστευτο, ε; Σαν κοριτσάκι είναι, στα όλα της, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια. Γεννημένη στις 19 Οκτωβρίου 1979, για την ιστορία!


45 ετών είναι η Μαρία Μπεκατώρου με γενέθλια στις 11 Φεβρουαρίου.


Σαν το… καλό κρασί η Κατερίνα Λέχου. Γεννημένη στις 10 Φεβρουαρίου 1967 η εντυπωσιακή ηθοποιός απολαμβάνει τα 52 της χρόνια με τον καλύτερο τρόπο.


Απροσδιορίστου ηλικίας από τη στιγμή που έκανε την πρώτη της εμφάνιση η Βίκυ Σταυροπούλου, μας φαινόταν κάπως «μεγαλούλα» τότε και από εκείνη τη στιγμή δεν έχει μεγαλώσει ούτε μια μέρα. Ωστόσο, είναι 49 ετών (!) γεννημένη στις 6 Νοεμβρίου 1969.

Πηγή : womenonly.gr