Πόσο θα απογειώσει η σημερινή Πανσέληνος το δικό σας ζώδιο;
Www.true.gr

Πόσο θα απογειώσει η σημερινή Πανσέληνος το δικό σας ζώδιο;

Είστε Διδύμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς; Σας ενδιαφέρει!

H σημερινή Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Παρθένου, κυρίως επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια δηλαδή Διδύμους Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Ας ανήκετε σε κάποιο από αυτά…σας ενδιαφέρει

Δίδυμοι

Το φεγγάρι αυτό σας ζητάει να απελευθερωθείτε, (όχι ότι σαν Δίδυμοι έχετε πρόβλημα μ΄αυτό), να δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα (που έχετε κάπως πρόβλημα μ’ αυτό) και ίσως να βοηθήσετε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Επίσης το φεγγάρι απαιτεί να απομακρύνετε δυσάρεστες καταστάσεις και νά βοηθήσετε κάποιο άτομο που το αισθάνεστε οικείο. Αυτό το νέο υπέροχο χιονισμένο φεγγάρι βοηθάει ένα ερωτικό σου θέμα να λυθεί! Γιούπι!

Παρθένος


Γενικά ως Παρθένοι, πάντα φροντίζετε να κάνετε καλή εντύπωση, αλλά αυτή η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας βοηθά να κάνετε ακόμα καλύτερη εντύπωση, να ξεχωρίσετε στον κοινωνικό περίγυρο, να κάνετε εντύπωση στην εργασία σας αλλά γενικότερα να κάνετε εντύπωση. Αν είστε μόνες, περιμένετε τα καλύτερα: φλερτ, πολιορκίες, ερωτικά μηνύματα, έντονα ερωτικά πάθη και συγκινήσεις. Και εις ανώτερα!

Τοξότης

Με την Πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, βελτιώνετε τις αρνητικές καταστάσεις , αλλά μόνο αν αποφύγετε την κυριαρχική συμπεριφορά και τις επικρίσεις. Το φεγγάρι αυτό αποκαλύπτει φίλους και εχθρούς αλλά και βοηθάει ένα ερωτικό θέμα να λυθεί! Αν πάλι δε λυθεί δεν πειράζει, εσείς καλά θα περάσετε και πάλι.


Ιχθύς

Με την Πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων, αναλύετε τις σημαντικές σχέσεις σας, τι έχετε πάρει και τι έχετε δώσει, αν νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά. Καλά εννοείται πώς νιώθετε ανασφάλειες ως ψάρια, αλλά αυτό το φεγγάρι μπορεί να τις απαλύνει κάπως. Τώρα θέλετε να λάβετε επιβεβαίωση ότι είστε στο σωστό δρόμο στη ζωή σας. Σε καλό είστε βρε κουτά. Γι’ αυτό τώρα βλέπετε τη θετική πλευρά της ζωής, κάνοντας νέα σχέδια για το μέλλον σας.

Πηγη marieclaire.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr