Πόση πολυτέλεια χωρά σε ένα διαμέρισμα μόλις 40 τετραγωνικών μέτρων;

Διακόσμηση:Ένα παλιό διαμέρισμα 40τ.μ. στο Λονδίνο ανακαινίζεται πλήρως θυμίζοντας σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου.

Για τη διαρρύθμιση του χρειάστηκε να γκρεμιστούν οι περιττοί τοίχοι ώστε να δείχνει μεγαλύτερο, ενώ για τη διακόσμηση του χρησιμοποιήθηκαν elegant έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα σε κλασσικό design αλλά και υψηλής ποιότητας υλικά.

Η παλέτα των ανοιχτών χρωμάτων με ελάχιστες έντονες πινελιές συμβάλουν στο να δείχνει πιο φωτεινός ο χώρος και ακόμη πιο αριστοκρατικός. Μία σύντομη ματιά στο εσωτερικό δίνει τις καλύτερες ιδέες-προτάσεις για ένα μικρό διαμέρισμα.

Το σαλόνι μοιράζεται τον ίδιο χώρο με την κουζίνα. Οι creme αποχρώσεις στους τοίχους έρχονται σε αντίθεση με τα ξύλινα έπιπλα και το σκούρο καφέ στο τζάκι. Το βαθύ κόκκινο χρώμα στη βελούδινη πολυθρόνα και μαξιλάρια ζεσταίνει την ατμόσφαιρα.

Το κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο βρίσκεται τοποθετημένο σε εσοχή επενδυμένη με ξύλο, στην οποία βρίσκονται καλά κρυμμένα ντουλάπια για extra αποθηκευτικό χώρο.

H mini βιβλιοθήκη διαχωρίζει το καθιστικό από την κουζίνα. Ένα elegant ottoman αντικαθιστά το coffee table.

To home office τοποθετήθηκε έξυπνα στο χώρο. Μία κενή γωνία ήταν αρκετή.

Οι καθρέφτες αντί για πλακάκια στην κουζίνα κάνουν το χώρο να δείχνει μεγαλύτερος. Το ψηλό τραπέζι βρίσκεται στο ίδιο ύψος με τη βιβλιοθήκη.

Οι roman κουρτίνες συμβαδίζουν με το αριστοκρατικό decor του χώρου. Η λεπτή ύφανσή τους επιτρέπει το φυσικό φως να εισέρχεται ανενόχλητα στο χώρο.

Το μπανιο αν και πολύ μικρό είναι διαμορφωμένο με σκουρόχρωμα πλακάκια. Το λευκό δάπεδο χαρίζει περισσότερο ύψος και το walk in shower με την τζαμένια πόρτα αφήνει στην ουσία ανοιχτό το χώρο.

olagiatingunaika