Πόσα λένε τα χείλη μας για την προσωπικότητα μας

Τα πρόσωπα μας αποκαλύπτουν τόσα πολλά για εμάς. Εξάλλου, μιας και είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άνθρωποι όταν μας βλέπουν, είναι εύκολο να πει κανείς σε τι διάθεση βρισκόμαστε απλά και μόνο από τις εκφράσεις που κάνουμε. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα να μάθουμε κοιτάζοντας ένα καθαρό, φρέσκο πρόσωπο. Τα χείλη μας μπορεί να λένε περισσότερα από όσα νομίζουμε.

Το σχήμα των χειλιών μας μπορεί να αποκαλύψει τον τύπο της προσωπικότητάς μας. Παρακάτω είναι μερικά συνηθισμένα σχήματα χειλιών και τα χαρακτηριστικά που τα συνοδεύουν. Τώρα μπορείτε να κατηγορήσετε τα χείλη σας για τις πράξεις σας – και δεν μιλάμε για τα φιλιά που δίνουν.

#1. Ξέρετε το σχήμα των χειλιών σας;

Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον πίνακα για λίγη βοήθεια.

#2. Χείλη κούκλας.

Τα στρογγυλά και κουκλίστικα χείλη τείνουν να είναι μικρότερα σε σύγκριση με το υπόλοιπο πρόσωπο. Οι γυναίκες με αυτόν τον τύπο χειλιών είναι διασκεδαστικές, φλερτάρουν και είναι

πνευματώδεις.

#3. Σαρκώδη χείλη.

Η αυτοπεποίθηση είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τα γεμάτα, σαρκώδη χείλη.

#4. Φαρδιά χείλη.

Οι γυναίκες με τα φαρδιά χείλη είναι πιο ισορροπημένες. Είναι επιτυχημένες, τελειομανείς, έχουν την ικανότητα να διαπαιδαγωγούν και είναι καλές φίλες.

#5. Χείλη του έpωτα.

Ρομαντισμός, λάμψη και δημιουργικότητα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που βρίσκονται σε αυτά τα αιθέρια χείλη.

#6. Μακριά χείλη.

Άσχετα από το πόσο μακριά είναι αυτά τα χείλη, η γυναίκα που τα κατέχει είναι πρακτική και στοργική. Είναι επίσης συνεσταλμένη.

#7. Κυρτά χείλη.

Όταν οι γωνίες των χειλιών κοιτάζουν προς τα κάτω, οι γυναίκες με αυτό το σχήμα, τείνουν να είναι στοχαστικές και κλεισμένες στον εαυτό τους

#8. Λεπτά χείλη.

Τα μικρότερα χείλη δείχνουν πως αυτή η γυναίκα μπορεί να βρει μόνη της την ευτυχία. Ωστόσο, αν γνωρίσει τον έpωτα της ζωής της θα ανθίσει.

#9. Φουσκωτά χείλη.

Τα πυκνά, φουσκωτά χείλη στη μέση, δείχνουν πως η γυναίκα αυτή έχει την τάση να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Αυτός ο τύπος προσωπικότητας είναι η ψυχή του πάρτυ.

#10. Απροσδιόριστο τόξο του έpωτα.

Οι γυναίκες με σχεδόν ασχημάτιστο το τόξο του έpωτα στα χείλη τείνουν να είναι πολύ υπεύθυνες. Παρότι πιστεύεται ότι δεν έχουν συναισθηματικούς περιορισμούς.