Γυναίκες, Προσοχή! Δείτε πως το Φαγητό Επηρεάζει την Ευαίσθητη Περιοχή σας. Τι Πρέπει να Τρώτε
Www.true.gr

Γυναίκες, Προσοχή! Δείτε πως το Φαγητό Επηρεάζει την Ευαίσθητη Περιοχή σας. Τι Πρέπει να Τρώτε

Ξέρατε ότι το φαγητό που τρώτε έχει επίσης επίδραση στην ευαίσθητη περιοχή σας; Είναι καλό να γνωρίζετε ότι μπορείτε να βελτιώσετε την υγεία της ευαίσθητης περιοχής σας, τρώγοντας το σωστό φαγητό.

Σολομός

Καταναλώστε σολομό και άλλα λιπαρά ψάρια δύο φορές την εβδομάδα. Εάν δεν είστε λάτρης της κατανάλωσης ψαριών, μπορείτε να δοκιμάσετε και άλλα τρόφιμα που είναι πλούσια σε ωμέγα 3. Μπορείτε επίσης να πάρετε το συμπλήρωμα ιχθυελαίου.

Φράουλες

Η βιταμίνη C κάνει καλό στην ευαίσθητη περιοχή και η φράουλες είναι πλούσιες σε αυτή, ακόμα περισσότερο από τα πορτοκάλια. Επίσης, διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στη σύνθεση κολλαγόνου, που είναι απαραίτητη για τους μυς και την ελαστικότητα των ιστών.

Γιαούρτι
Το έντερο και η ευαίσθητη περιοχή χρειάζονται υγιή μικρόβια, κάτι που μπορεί να σας δώσει το γιαούρτι, το οποίο είναι πλούσιο σε προβιοτικά.

Αβοκάντο

Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε υγιή μονοακόρεστα λίπη, τα οποία βοηθούν το σώμα να παράγει περισσότερες ορμόνες του σεξ. Η έλλειψη ορμονών μπορεί να κάνει την περιοχή πιο ξηρή από το συνηθισμένο, γεγονός που κάνει το σεξ λιγότερο ευχάριστο.

Λάχανο Kale

Το Kale είναι πλούσιο σε ασβέστιο και μαγνήσιο. Αυτά τα δύο μέταλλα απαιτούνται για τον σωστό μυϊκό τόνο και λειτουργία, συμπεριλαμβανομένου του κόλπου. Ωστόσο, πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να πάρουν το ποσό που χρειάζονται.

Ολικής αλέσεως


Προϊόντα ολικής αλέσεως, όπως ο σίτος και το κριθάρι, είναι επίσης πλούσια σε προβιοτικά. Άλλες καλές πηγές προβιοτικών είναι οι αγκινάρες και οι μπανάνες.

Kimchi

Το Kimchi και άλλα τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση είναι γεμάτα από υγιή βακτηρίδια, γεγονός που το καθιστά καλό για τη διατήρηση της χλωρίδας του εντέρου στο σώμα σας, συμπεριλαμβανομένης και της ευαίσθητης περιοχής.

Αυγά

Η έλλειψη βιταμίνης D στο σώμα σας, το κάνει επιρρεπές σε μια κολπική λοίμωξη που ονομάζεται βακτηριακή κολπίτιδα. Τα αυγά μπορούν να σας δώσουν τη δόση της βιταμίνης D που χρειάζεστε.

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr