Πως θα Καθαρίσεις την Τοστιέρα και την Ψηστιέρα Χωρίς Καθόλου Τρίψιμο

5 https://tiphero.com/how-to-clean-a-george-foreman-grill-without-any-scrubbing?fbclid=IwAR0VLNfBLPzFdbeMo_EueePK7acwJk5y3r4UvCusEKJr4UXm3vUbVxtOnTM

Λατρεύετε την ηλεκτρική ψησταριά σας; Είναι μια σπουδαία συσκευή που μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη για ψήσιμο στη σχάρα, όταν δεν είστε σε θέση να ψήσετε έξω. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ψήσετε υγιεινά τα τρόφιμα χωρίς τηγάνισμα. Ωστόσο, ο καθαρισμός μιας σχάρας, τουλάχιστον από την εμπειρία μας, δεν είναι ποτέ κάτι εύκολο. Στην πραγματικότητα, μερικές φορές η σκέψη του καθαρισμού μπορεί και να μας αποτρέψει να την χρησιμοποιήσουμε.

Γι ‘αυτό ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι όταν ανακαλύψαμε αυτό το απλό κόλπο. Η μέθοδος περιλαμβάνει όχι μόνο καθόλου τρίψιμο – δεν περιλαμβάνει καν σαπούνι. Μάθετε το κόλπο και εσείς:

Μόλις τελειώσετε τη χρήση της σχάρας, αποσυνδέστε την από την πρίζα και πάρτε αμέσως 3 ή 4 χαρτοπετσέτες ή φύλλα χαρτί κουζίνας, τοποθετημένα το ένα πάνω από το άλλο. Βρέξτε τα και ξεδιπλώστε τα ώστε να αποκτήσουν το τετράγωνο σχήμα τους. Στη συνέχεια, απλά απλώστε τα βρεγμένα φύλλα στη σχάρα και κλείστε το καπάκι. Απολαύστε το φαγητό σας ενώ η σχάρα κρυώνει. Στη συνέχεια, απλά ανοίξτε τη σχάρα (μην περιμένετε πάρα πολύ, μια ώρα περίπου είναι αρκετή) και χρησιμοποιήστε τις χαρτοπετσέτες για να σκουπίσετε εύκολα τα υπολείμματα.

Σας γλιτώνει από όλη τη δουλειά του τριψίματος με καθόλου κόπο!