Πώς θα είναι το Survivor χωρίς Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Www.true.gr

Πώς θα είναι το Survivor χωρίς Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δεν μετράει ούτε μία εβδομάδα στο νησί. Μπήκε καθυστερημένη, με λίγα κιλάκια παραπάνω σε σχέση με κάποιες πιο φιτ παίκτριες, έχασε τα πρώτα αγωνίσματα αλλά πρόλαβε να κάνει το παιχνίδι και τις συζητήσεις που αναφέρονται στο reality, όλα να γυρίζουν γύρω από το όνομά της.

Με θετικό ή αρνητικό τρόπο, τα σχόλια στα social media ασχολούνται με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τις καθημερινές της περιπέτειες στον Άγιο Δομήνικο.

Φαντάζει σχεδόν μακρινή η ημέρα που το Survivor έκανε πρεμιέρα χωρίς την Κωνσταντίνα. Παρότι μιλάμε για λίγες μόνο ημέρες διαφορά το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ νοθρά, χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα πρώτα σχόλια είχαν βάλει στο στόχαστρο το καστ που επιλέχτηκε από την τουρκική παραγωγή γι’ αυτόν τον δεύτερο κύκλο.

Οι περισσότεροι μιλούσαν για αποτυχημένες επιλογές παικτών, κυρίως Διάσημων που στερούνταν το πιο βασικό. Την διασημότητα. Αυτή με την οποία περικλείουν το όνομά τους από την ώρα που μπήκαν στο παιχνίδι αλλά λίγοι μπορούν να τη δουν.

Kαι όμως η Σπυροπούλου θα μπορούσε από μέρα σε μέρα να φύγει. Μια ψηφοφορία του κοινού, ένας ατυχής τραυματισμός ή ακόμα και οι συνθήκες του παιχνιδιού μπορούν να την σπάσουν. Δεν πρέπει να θεωρείται άτρωτη. Τι θα γίνει σε εκείνη την περίπτωση; Πώς θα μεταλλαχθεί η εκπομπή και πώς οι παίκτες και το γενικότερο θέαμα που θα βλέπουμε;

Κάτσαμε και με τρόμο σκεφτήκαμε πώς θα είναι το φετινό Survivor χωρίς την Κωνσταντίνα να το «ανεβάζει» με ή χωρίς τη θέλησή της.

Αυτές τις δυστοπικές εικόνες πήραμε.
Έτσι θα ‘ναι το Survivor χωρίς την Κωνσταντίνα ΣπυροπούλουΣάκης Τανιμανίδης

Άντρες Μαχητών

Γυναίκες Μαχητών

Άντρες Διάσημων

ΈπαθλαAγωνίσματα

Συμβούλιο του Νησιού

Καβγάδες στην παραλία

Πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό παίκτη

Χανταμπάκης 2018

Πηγή menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr