Πώς θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής ολα τα ζώδια; Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου
Www.true.gr

Πώς θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής ολα τα ζώδια; Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Τρίτη σήμερα και η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στη «Φωλιά των ΚουΚου«! Ποια ζώδια θα επηρεαστούν από τον ανάδρομο Ερμή;

Η αστρολόγος, όπως και η Άντα Λεούση, έκανε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάλιστα, ασχολήθηκε και με τον Ανάδρομο Ερμή ο οποίος θα μείνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι της 2 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, η Άση Μπήλιου είπε πως μέχρι 18 Ιουλίου ο ανάδρομος στον Λέοντα θα επηρεάζει περισσότερο τους: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου ενώ στη συνέχεια είπε πως μετά τις 19 Ιουλίου ο Ανάδρομος θα είναι στον Καρκίνο με συνέπεια να επηρεάσει περισσότερο τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου.

Μάλιστα, η αστρολόγος έδωσε και συμβουλές για την περίοδο του Ανάδρομου Ερμή λέγοντας πως όλα τα ζώδια θα πρέπει να διαφυλάξουν τα δεδομένα στους υπολογιστές, το κινητό και γενικά τα μέσα επικοινωνίας ενώ μάλιστα τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή σε ταξίδια!

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις στο παρακάτω βίντεο:

Αυτά τα 3 ζώδια δεν θα κάνουν μόνιμη σχέση το 2019!

Μπορεί να είναι καλά παιδιά αλλά αυτά τα ζώδια, μάλλον δυστυχώς, δεν θα είναι σε μόνιμη σχέση ούτε το 2019. Για να αποφύγεται βέβαια να μπλέξετε με λάθος άτομα δείτε και τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους!


Και αυτό γιατί η άλλη πλευρά τους θέλει για φίλους, για συναδέλφους, για γείτονες ακόμη και για… περιστασιακό σεξ, στα σοβαρά όμως δε θέλει κανείς να γίνει μαζί τους ζευγάρι.

Τα τρία αυτά ζώδια είναι τα εξής:

Παρθένος

Αυτός ο φανταστικός τύπος με την τετράγωνη λογική και το κυνικό χιούμορ θα έπρεπε να έχει περισσότερες κατακτήσεις από αυτές που ήδη έχει, είναι οπωσδήποτε αδικημένος. Πιστεύουμε ότι ο λόγος που οι άνθρωποι δεν κάνουν μόνιμες σχέσεις με Παρθένους είναι ότι δεν αντέχουν την αλήθεια που τους πετάνε στα μούτρα ωμά και αμάσητα. Το 2019 θα συνεχίσει να λέει μερικά καλά αστεία χωρίς καθόλου τακτ και να τον καλούν όλοι στα πάρτυ τους αλλά θα εξακολουθήσει να φεύγει από αυτά μόνος.

Αυτά τα 3 ζώδια δεν θα κάνουν μόνιμη σχέση ούτε το 2019!


Τοξότης

Αυτό το ζώδιο όσο πίσω κι αν γυρίσει στο χρόνο δε θα μπορέσει να θυμηθεί από πότε έχει να κάνει μια πραγματικά μόνιμη σχέση, ακόμα κι αν μόνιμη για έναν Τοξότη θεωρείται μια σχέση τριών μηνών. Όσο κρατάει για άλλους μια ίωση κρατάει για τον Τοξότη ένας δεσμός. Και φταίνε οι άλλοι που δε σέβονται και δεν εκτιμούν το φιλελεύθερο χαρακτήρα του με αποτέλεσμα να τον κάνουν να βαριέται ακόμη πιο εύκολα και να το σκάει πανικόβλητος από κάθε χρυσό κλουβάκι που τον βάζουν.

Αυτά τα 3 ζώδια δεν θα κάνουν μόνιμη σχέση ούτε το 2019!

Αιγόκερως

Καταπληκτικό άτομο, αλλά αψυχολόγητο. Συνήθως αράζει μόνο του και κοιτάει τον κόσμο σα να έχει πάθει εγκεφαλικό, ή στον αντίποδα είναι τόσο κοινωνικό που γνωρίζει από τον οδηγό του τραμ μέχρι τον υπάλληλο που κολλάει χαρτόσημα στη δημόσια υπηρεσία. Το πρόβλημα λοιπόν εντοπίζεται όταν πάει να επικοινωνήσει με το άτομο που του αρέσει, εκεί γίνεται ένα ενδιάμεσο υβρίδιο των δυο προηγούμενων εαυτών του που αμολάει ασυναρτησίες κοιτώντας το πάτωμα και ο άλλος τρομάζει και τρέχει.

Πηγή: athensmagazine.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr