Πως τα τσιγάρα που κάπνιζε ο Σώρρας πρόδωσαν το κρησφύγετο του
Www.true.gr

Πως τα τσιγάρα που κάπνιζε ο Σώρρας πρόδωσαν το κρησφύγετο του

Τα «Καρέλια πλακέ», που κάπνιζε ο Αρτέμης Σώρρας, ήταν και αυτά που τον πρόδωσαν και οδήγησαν τους αστυνομικούς στο κρησφύγετό του.

Ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» εντοπίστηκε και συνελήφθη το Σάββατο στον Άλιμο. Το τελευταίο διάστημα, στελέχη της ασφάλειας Αττικής είχαν θέσει υπό επιτήρηση τα μέλη του στενού πυρήνα της οργάνωσης. Ανάμεσα τους ήταν και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος της οδού Μενάνδρου στον Άλιμο, όπου εντοπίστηκε το ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας. Ο ιδιοκτήτης επισκεπτόταν κάθε τρεις μέρες το σπίτι και μετέφερε τρόφιμα και τσιγάρα

Λίγες μέρες πριν την επιχείρηση του Σαββάτου τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής που επιτηρούσαν τις κινήσεις του διαπίστωσαν ότι αγόρασε έξι πακέτα τσιγάρα -μάρκας «Καρέλια» σε λευκή κασετίνα- και είδη πρώτης ανάγκης και μετέβη στο διαμέρισμα της οδού Μενάνδρου.


Από τα βίντεο παλαιότερων τηλεοπτικών εμφανίσεων, οι αστυνομικοί γνώριζαν ότι ο Αρτέμης Σώρρας κάπνιζε τη συγκεκριμένη μάρκα τσιγάρων και έτσι οι υποψίες τους στράφηκαν στο διαμέρισμα. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τον ιδιοκτήτη στο διαμέρισμα, όπου και εντόπισαν το κρησφύγετο του Σώρρα. Μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στη συνέχεια σε εισαγγελέα Εφετών, για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης.Καθώς μάλιστα αντιμετωπίζει πέραν των άλλων και κατηγορία για εγκληματική οργάνωση παραπέμφθηκε στον ανακριτή. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στον Άλιμο παραπέμπεται για υπόθαλψη εγκληματία.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματούχο της ΕΛ.ΑΣ., ο Σώρρας εντοπίστηκε σε ειδικό, υπόγειο χώρο εντός του σπιτιού, ένα είδος «κρύπτης», ο οποίος δεν ήταν απόλυτα εμφανής και εκτιμάται ότι είχε διαμορφωθεί από τον ίδιο, προκειμένου να μην εντοπιστεί άμεσα, σε περίπτωση εφόδου της αστυνομίας.

πηγή: mixanitouxronou.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr