Πως Πας Κουκλίτσα μου Έτσι για Ψώνια; Η Ημίγuμvη Δημόσια Εμφάνιση που Σάρωσε στο Διαδίκτυο. Τον Έβγαλε… Ολο στη Φόρα

Η ηθοποιός Ariel Winter έκανε μία ανάρτηση στο Twitter για να υπερασπιστεί τα κοντά σορτσάκια κατά την διάρκεια μίας εκδρομής της στο Λος Άντζελες. Η Winter, 19, εμφανίστηκε στο Λος Άντζελες στις 4 Σεπτεμβρίου φορώντας ένα σορτσάκι που άφηνε ελάχιστα στην φαντασία.
Ήταν με το αγόρι της, Levi Meadon, εκείνη την στιγμή. Δύο μέρες μετά, η ηθοποιός βγήκε στο Twitter για να πει στους ακολούθους της πως δεν ήθελε να προκαλέσει.

“Ειλικρινά δεν ήθελα να δείξω τον κ@λο μου με αυτό το σορτς… απλά είναι τόσο μεγάλος που τα εξαφανίζει χωρίς να το καταλαβαίνω…”

Πολλοί χρήστες του Twitter απάντησαν στην Winter, που βγήκε και χωρίς σουτιέν. Οι περισσότεροι φάνηκαν να μην πιστεύουν τα λόγια της ηθοποιού.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά όμως που η Winter μιλάει για το γούστο της στα ρούχα.

“Δεν είναι μία τσούλα επειδή φόρεσα κοντό σορτς και μπλουζάκι. Είμαι μία φυσιολογική κοπέλα. Και δεν προσπαθώ να χωρέσω τίποτα σε τίποτα. Το σορτσάκι μου μου κάνει μια χαρά. Αφήστε με να κάνω αυτό που θέλω και να ζήσω την ζωή μου όπως θέλω.”

Τον Ιούνιο, κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης, η μητέρα της, Chrystal Workman, είπε πως ευχόταν η κόρη της να μην έδειχνε τόσο πολύ δέρμα.

Οι σκέψεις σας;