Πώς είναι και τι δουλειά κάνουν σήμερα οι 8 πιο γνωστοί παίκτες του Master Chef
Www.true.gr

Πώς είναι και τι δουλειά κάνουν σήμερα οι 8 πιο γνωστοί παίκτες του Master Chef

Τα ριάλιτι μαγειρικής είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια και φτιάχνουν τηλεοπτικούς σταρ, με πρώτους τους παίκτες του MasterChef που ξαφνικά φιγουράρουν παντού κατά τη διάρκεια αλλά και αρκετούς μήνες μετά την προβολή του διαγωνισμού μαγειρικής.

Κάποιοι από αυτούς έχουν τις άμυνες να αντιμετωπίσουν αυτήν την ξαφνική δημοσιότητα και κάποιοι άλλοι όχι. Κάποιοι παρασύρονται και η ζωή τους αλλάζει, κάποιοι καβαλούν το καλάμι ενώ άλλοι βρίσκουν ευκαιρία να αλλάξουν τελείως καριέρα όταν καταλάβουν ότι η μαγειρική δεν έχει τόσα λεφτά από μόνη της.

Τι κάνουν όμως αρκετούς μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι οι πιο γνωστοί από τους παίκτες του MasterChef; Πώς άλλαξε η ζωή τους μετά την προβολή επί μήνες σε όλα τα Mέσα; Ποιοι έκαναν το μεγάλο βήμα να γίνουν πλούσιοι; Ποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη μόδα και ποιοι έκαναν κρυφά όνειρά τους πραγματικότητα.

Δείτε τους στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί
Χαράλαμπος: Personal trainer – Ομιλητής κατά του μπούλινγκ

Ο Κύπριος που κατήγγειλε ότι σαν σπουδαστής δέχτηκε μπούλινγκ για τη σωματική του διάπλαση παίρνει τη ζωή του στα χέρια του και γίνεται το παράδειγμα για όλα τα φαινομενικά αδύναμα παιδιά.

Παντελής: Χομπίστας travel blogger

Ο Παντελής κάνει αυτό για το οποίο γεννήθηκε. Αράζει και περνάει καλά χωρίς να κάνει τίποτα. Ο travel blogger που θα αγαπήσεις αν βαριέσαι και εσύ.

Τζώρτζης: Επόμενος Greek FreakΟ Τζώρτζης ζει για τη διασημότητα και τίποτα δε θα τον σταματήσει από το να την κατακτήσει. Όταν είδε ότι η μαγειρική δεν μπορεί να τον κρατήσει άλλο στην επικαιρότητα βρήκε τι είναι αυτό που θα τον βάλει ξανά στην καθημερινότητά μας. Λίγες προπονήσεις ακόμα και το επόμενο project του ελληνικού μπάσκετ θα λάμψει.

Άλκιστις: Πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας

Είναι Κρητικιά, τα λέει τσεκουράτα, εμπνέει εμπιστοσύνη, έχει εκτόπισμα, είναι φτιαγμένη για να διοικεί ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Σπυριδούλα: Κατασκευή και εμπόριο κοκκινόμαλλων κουκλών-ομοιωμάτων της (καθόλου creepy)

Στο μυαλό της είναι η νικήτρια του ΜasterChef. Στο μυαλό της είναι αδικημένη. Στο μυαλό της αγγίζει την τελειότητα σε ό,τι κάνει. Πλέον μπορείς να την αγοράσεις σε μορφή κούκλας που φέρει το πρόσωπό της και τα μαλλιά της.

Ζαχίρ: ΤράπερΟ Ζαχίρ είδε την τρύπα που υπάρχει στην αγορά από Αφγανούς τράπερς και έκανε το μεγάλο βήμα στην ελληνική μουσική. Σε λίγο καιρό όλα τα 12χρονα θα ακούν τις ρίμες του Ζαχίρ.

Χρήστος: Έμπορος σοκολάτας με την επωνυμία του

Όλα καλά για τον Χρήστο και τη νέα του επαγγελματική κίνηση να βγάλει λεφτά από το ψευδώνυμο που του έδωσαν στο MasterChe. Ίσως υπάρξουν βέβαια κάποια προβληματάκια με το θέμα του copywriting της επωνυμίας.

Hλέκτρα: Παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ

Η Ηλέκρα αφού αρίστευσε ως μαγείρισσα ήρθε ο καιρός να αλλάξει καριέρα και να αριστεύσει ως τηλεπαρουσιάστρια στη νέα ΕΡΤ της αριστείας. Το νέο μαλλί της πάει πολύ πάντως.

Πηγή : menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr