Πώς θα αποκτήσω το στήθoς που ονειρεύομαι;
Www.true.gr

Πώς θα αποκτήσω το στήθoς που ονειρεύομαι;

Δεν είναι περίεργο για μια γυναίκα να παρατηρεί σχολαστικά στον καθρέφτη της, το σχήμα του, το μέγεθος, τη συμμετρία όπως και αλλοιώσεις στο σύμπλεγμα της θηλής και της θηλαίας άλω

Ο μαστός για την πλειοψηφία των γυναικών είναι το βασικό στοιχείο της θηλυκότητας, της προσωπικότητας, της σεξoυαλικότητας, της αυτοεκτίμησης. Δεν είναι περίεργο λοιπόν για μια γυναίκα να παρατηρεί σχολαστικά στον καθρέφτη της, το σχήμα του, το μέγεθος, τη συμμετρία όπως και αλλοιώσεις στο σύμπλεγμα της θηλής και της θηλαίας άλω.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παρατηρεί καθημερινά τις αλλαγές στο μέγεθος, στον βαθμό πτώσης του μαστoύ όπως και ασυμμετρίες που μπορεί να εμφανιστούν. Έτσι σταδιακά δημιουργεί μία ξεκάθαρη εικόνα στο μυαλό της για το ιδανικό στήθoς, χωρίς όμως να γνωρίζει τον τρόπο ή τις μεθόδους με τις οποίες μπορεί να επιτευχθεί.

Έτσι φτάνει η ώρα που οι σκέψεις αυτές ωριμάζουν και βρίσκεται μπροστά στον πλαστικό χειρουργό όπου για πρώτη φορά απευθύνεται σε κάποιον που η επιστημονική του κατάρτιση και εμπειρία οφείλει να της δώσει λύση στο πρόβλημά της.


Αυτή η πρώτη επίσκεψη  είναι η πιο σημαντική:
που θα κρίνει την απόλυτη ικανοποίηση της γυναίκας μετά την επέμβαση. Ο πλαστικός χειρουργός λοιπόν πρέπει τώρα να εκτιμήσει κλινικά την επιθυμία τής ασθενούς την κατάσταση του στήθους, την ποιότητα του δέρματος την πυκνότητα του στήθους το βάρος του, σωματομετρικά στοιχεία (ύψος, βάρος, περιφέρεια στήθους, λεκάνης) τυχόν ασυμμετρίες.

Όμως το πιο σημαντικό και δύσκολο είναι να καταλάβει την εικόνα που έχει δημιουργήσει η γυναίκα στο μυαλό της για το μελλοντικό της στήθος, γιατί αυτό είναι που θα κρίνει το πόσο ικανοποιημένη θα είναι από το αποτέλεσμα της επέμβασης.

 

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr