Πώς αντέδρασε ο Άγγελος Μπράτης όταν άκουσε την Κάτια να επιτίθεται στην Άννα Μαρία [εικόνες]
Www.true.gr

Πώς αντέδρασε ο Άγγελος Μπράτης όταν άκουσε την Κάτια να επιτίθεται στην Άννα Μαρία [εικόνες]

Το GNTM οδεύει προς το μεγάλο του φινάλε και μόλις 6 κορίτσια έχουν μείνει να διεκδικήσουν τον τίτλο, μαζί με το χρηματικό έπαθλο, το συμβόλαιο με την εταιρεία καλλυντικών και ένα εξώφυλλο σε μεγάλο γυναικείο περιοδικό.

Όσο πλησιάζει η στιγμή του τελικού τα κορίτσια – φαβορί έχουν ξεχωρίσει και κατά διαβολική σύμπτωση δεν τα πάνε καθόλου καλά μεταξύ τους. Η 22χρονη Κάτια και η 18χρονη Άννα Μαρία σύμφωνα με τα spoilers έχουν φτάσει στην τετράδα αλλά η μία αντιπαθεί σφόδρα την άλλη σε σημείο να έχουν πει υποτιμητικές ατάκες που θυμίζουν παλιά «καλά» ριάλιτι όπου οι καβγάδες κυριαρχούσαν.

Ο παράγοντας όμως που δεν υπολογίζει η Κάτια στην κόντρα της με την Άννα Μαρία κάθεται στη θέση των κριτών και παρότι είναι ο πιο αθόρυβος και πράος από τους 4 κρύβει έναν άλλον εαυτό. Ειδικά αν του πειράξουν το Bratis’ girl του. Το ελαφάκι του την Άννα Μαρία, την οποία έχει ξεχωρίσει από τις αρχές του διαγωνισμού.

Ο λόγος για τον Άγγελο Μπράτη, τον σχεδιαστή μόδας της παρέας των κριτών, ο οποίος έχει υπό την προστασία του τη μικρή Άννα Μαρία και είναι έτοιμος να την υπερασπιστεί ακόμα και αν χρειαστεί να τα γκρεμίσει όλα και πρώτον απ’ όλους τον ίδιο του τον εαυτό.

Τι θα έκανε όμως ο ήρεμος, ευγενικός και σχεδόν πάντα ψύχραιμος και πράος Άγγελος Μπράτρης αν έβλεπε μπροστά στα μάτια του την Κάτια να κακολογεί, να ενοχλεί, να πειράζει, να επιτίθεται στο ελαφάκι του, την Άννα Μαρία;


Η τραγική απάντηση στο φωτοστόρι που ακολουθεί.

Η μεταμόρφωση του Άγγελου Μπράτη για τα σχιστά μάτια της αγαπημένης του Άννας Μαρίας.
πηγη: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr