Πολύνεκρο Τροχαίο την πιο Όμορφη Μέρα της Ζωής τους. Το Αποκεφαλισμένο Παρανυφάκι μας Έκανε να Δακρύσουμε.
Www.true.gr

Πολύνεκρο Τροχαίο την πιο Όμορφη Μέρα της Ζωής τους. Το Αποκεφαλισμένο Παρανυφάκι μας Έκανε να Δακρύσουμε.

2 Ιανουαρίου 2005, μία πολύ σημαντική μέρα στην ζωή της 7χρονης Katie Flynn. Ήταν ένα από τα παρανυφάκια στον γάμο της θείας της, Lisa, μαζί με την νεαρότερη αδερφή της, Grace.

Πάνω από 200 φίλοι και συγγενείς είχαν συγκεντρωθεί σε μία παραλία στο Long Island για να δουν την Lisa και τον David να ανταλλάζουν τους όρκους αγάπης τους.

Οι καλεσμένοι είδαν και τις Katie και Grace να περπατάνε με τα όμορφα φορέματα και τα αθώα χαμόγελά τους – αλλά κανείς δεν μπορούσε να ξέρει πως αυτή θα ήταν η τελευταία μέρα της ζωής της νεαρής Katie.

Μετά από μία μεγάλη μέρα αγάπης και χαράς, η οικογένεια μπήκε στην λιμουζίνα που θα τους πήγαινε σπίτι.

Η λιμουζίνα έφυγε από το Long Island και βγήκε στην εθνική. Δεν θα μπορούσαν όμως να ξέρουν πως ένας μεθυσμένος 24χρονος, ο Martin Heidgen, ήταν επίσης στον δρόμο. Ο Heidgen οδηγούσε ανάποδα, χτύπησε την λιμουζίνα, και προκάλεσε ένα πολύ άσχημο τρακάρισμα.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, τα επίπεδα του αλκοόλ στο αίμα του Heidgen ήταν τριπλάσια από τα επιτρεπτά. Είχε καταναλώσει τουλάχιστον 14 ποτά και έτρεχε ανάποδα στην εθνική, τουλάχιστον για δύο μίλια πριν γίνει το ατύχημα.Ο οδηγός της λιμουζίνας, ο 59χρονος Stanley Rabinowitz, σκοτώθηκε ακαριαία. Ο πατέρας της νύφης, έσπασε και τα δυο του πόδια σε διάφορα σημεία και αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει το ένα.

Η γυναίκα του τραυματίστηκε επίσης άσχημα και η μικρή Grace σφήνωσε στα συντρίμμια. Παρά την σπασμένη του πλάτη, ο Neil προσπάθησε να συρθεί από το αμάξι για να φέρει βοήθεια.

Στο μεταξύ, η Jennifer, που είχε χτυπήσει στο πόδι, έψαχνε απεγνωσμένα για την Katie, που ήταν ξαπλωμένη στο πλαϊνό κάθισμα την ώρα του ατυχήματος.

Τότε, η Jennifer Flynn είδε κάτι που καμία μητέρα δεν πρέπει να δει – την κόρη της, Katie, αποκεφαλισμένη από την ζώνη ασφαλείας.

Για την επόμενη ώρα, η Jennifer κάθισε δίπλα στον δρόμο. Κρατούσε το κεφάλι της κόρης της αγκαλιά ενώ έβλεπε την υπόλοιπη οικογένεια να προσπαθεί να βγει από τα συντρίμμια.Πριν τελικά αφήσει το κεφάλι της κόρης της, την φίλησε στο πρόσωπο μία τελευταία φορά.

Το συμβάν άλλαξε την ζωή όλης της οικογένειας. Ο Martin Heidgen καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλάκισης αν και τίποτα δεν θα καταφέρει να φέρει πίσω την κόρη της Jennifer.

«Επειδή κανείς δεν άλλος δεν πρέπει να ζήσει αυτό που έζησα, νιώθω πως είναι υποχρέωσή μου να μιλήσω για την ιστορία μου.»

«Ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει του πόσο σοβαρό είναι να οδηγάς μεθυσμένος. Μακάρι να μην χαθούν άδικα και άλλοι άνθρωποι στο μέλλον.»

Κοινοποιήστε την ιστορία για να θυμίσετε σε όλους πως το να πίνεις και να οδηγείς είναι ένας καταστροφικός συνδυασμός.

Credit: newsner.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr