Πολλοί είπαν ότι έχει Σωματάρα, ενώ άλλοι την χαρακτήρισαν Χοντρούλα. Δείτε την Φωτογραφία της που Δίχασε το διαδίκτυο
Www.true.gr

Πολλοί είπαν ότι έχει Σωματάρα, ενώ άλλοι την χαρακτήρισαν Χοντρούλα. Δείτε την Φωτογραφία της που Δίχασε το διαδίκτυο

H Iskra Lawrence ποτέ δεν ήταν ντροπαλή και δεν έκρυψε τις καμπύλες της από τα social media – ωστόσο ενθουσιάστηκε τόσο από την τελευταία της ανάρτηση που προέτρεψε στους ακολούθους της να την κάνουν ‘screensaver’.

 Η 27χρονη κοινοποίησε την ζουμερή της φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να γέρνει προς ένα δέντρο στην παραλία ενώ φοράει ένα μικροσκοπικό μαγιό και να στέλνει φιλιά στους θαυμαστές της. 

Η φωτογράφηση έγινε στα πλαίσια προώθησης μαγιό για την εταιρεία της, Aerie.Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε είναι από το ταξίδι της στο Μεξικό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. 

Η Iskra πάντα υποστήριζε το να αποδεχόμαστε το σώμα μας και να έχουμε αυτοπεποίθηση και έχει αρνηθεί να δεχτεί την ταμπέλα του ‘μοντέλου μεγάλου μεγέθους’.

Επίσης, δηλώνει πως θέλει να δει περισσότερη ποικιλία στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου.Λέει πως δεν την αγγίζουν τα τρολς του διαδικτύου που την αποκαλούν ‘χοντρό γουρούνι’ στους λογαριασμούς της στα social media.

«Δυστυχώς, υπάρχουν και εκείνοι που χαίρονται να πληγώνουν τους άλλους ή το κάνουν για να τραβήξουν την προσοχή. Μου αρέσει όμως να βγαίνει κάτι θετικό από αυτό.»

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr