Πολλοί Γονείς Αρνούνται να Εμβολιάσουν τα Παιδιά τους και Ιδού τα Αποτελέσματα. Ανοίξτε τα Μάτια σας.
Www.true.gr

Πολλοί Γονείς Αρνούνται να Εμβολιάσουν τα Παιδιά τους και Ιδού τα Αποτελέσματα. Ανοίξτε τα Μάτια σας.

Καθώς η θανατηφόρα λοίμωξη εξαπλώνεται σε ολόκληρη την Αγγλία, 122 περιπτώσεις ιλαράς επιβεβαιώθηκαν σε πέντε περιοχές.

Με 34 άτομα να έχουν μολυνθεί, το Δυτικό Γιορκσάιρ έχει την υψηλότερη συγκέντρωση κρουσμάτων.

Ο Δρ Mary Ramsey, πιστεύει ότι η επιδημία εξαπλώθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο από την ηπειρωτική Ευρώπη, στην οποία επέστρεψαν ταξιδιώτες που είχαν επισκεφτεί περιοχές που αντιμετωπίζουν παρόμοιες επιδημίες, όπως η Ιταλία, η Γερμανία και η Ρουμανία.

Για να αποτρέψει τέτοιες επιδημίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Δρ. Ramsey παρότρυνε τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους κατά της ιλαράς, της παρωτίτιδας και της ερυθράς (MMR).Οι μέθοδοι πρόληψης της ιλαράς συνιστούν ένα ποσοστό εμβολιασμού 95%.

Οι στατιστικές εμβολιασμού δείχνουν μείωση των ποσοστών εμβολιασμού τα τελευταία χρόνια, ενώ μόλις το 91,9% των παιδιών εμβολιάστηκαν κατά της ιλαράς μεταξύ του 2015 και 2016, έναντι 94,2% μεταξύ του 2014 και 2015 και 94,3% μεταξύ 2013 και 2014.

Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας αναφέρει ότι ο αυξανόμενος φόβος των εμβολίων, σε συνδυασμό με το γενικό εφησυχασμό, αφήνει πολλά παιδιά ευάλωτα στη λοίμωξη.«Η ιλαρά είναι ένας πολύ μολυσματικός ιός και μπορεί να εξαπλωθεί γρήγορα μεταξύ των κοινοτήτων, όπως τα σχολεία, αν οι άνθρωποι δεν έχουν πλήρως ανοσοποιηθεί», δήλωσε ο Dr Will Welfare, σύμβουλος για την προστασία της υγείας στη δημόσια υγεία της Αγγλίας.

Θα συμβούλευα όλους τους γονείς που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα τα παιδιά τους, να τα προστατεύσουν το συντομότερο δυνατόν μέσω του γενικού ιατρού τους».

Credit: awmheadlines.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr