«Πωλητήριο» στη βίλα του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα στη Γλυφάδα - Το αστρονομικό ποσό και η πρώην σύζυγος
Www.true.gr

«Πωλητήριο» στη βίλα του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα στη Γλυφάδα – Το αστρονομικό ποσό και η πρώην σύζυγος

Η βίλα του Γιάννη Κούστα πωλείται αντί 3.800.000 ευρώ. Πηγή από το περιβάλλον της πρώην συζύγου του εφοπλιστή Σοφίας Γιαννικοπούλου αποκάλυψε στην εφημερίδα espresso ότι το προηγούμενο διάστημα ξεναγήθηκε στην πολυτελή έπαυλη της Γλυφάδας ένας ενδιαφερόμενος αγοραστής.

Η βίλα έχει εμβαδόν 1.000 τ.μ. και η αξία της εκτιμάται στα 6.000.000 ευρώ. Βρίσκεται επί της οδού Αγίου Γεράσιμου.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα ενδιαφέρον έδειξε ένας ιδιοκτήτης ΚΤΕΟ, προκειμένου να αξιολογήσει τι αγοράζει με κάτι λιγότερο από 4.000.000 ευρώ. Στις συζητήσεις που ακολούθησαν μεταξύ των ενδιαφερόμενων πλευρών, ιδιοκτήτριας και αγοραστή, όλα έδειχναν πως η μεταβίβαση ήταν σε καλό δρόμο. Ωστόσο, όπως ανέφερε η ίδια πηγή, η πώληση δεν προχώρησε.

Οπως έχει παραδεχτεί σε φιλικά της πρόσωπα η Σοφία Γιαννικοπούλου, ένας από τους βασικούς λόγους που την οδήγησαν στην απόφασή της να πουλήσει το σπίτι ήταν οι εφιαλτικές στιγμές που βίωσε πριν από ενάμιση χρόνο, όταν βρέθηκε στα χέρια κακοποιών, που εισέβαλαν στο εσωτερικό με σκοπό να τη ληστέψουν. Ο τρόμος που βίωσε μαζί με τις κόρες της και το υπηρετικό προσωπικό αυτά τα μαρτυρικά λεπτά έχουν στοιχειώσει από τότε το μυαλό της, με αποτέλεσμα να ζει ξανά και ξανά τις εφιαλτικές στιγμές.

πηγη: topontiki.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr