Πολίτες ύψωσαν χιλιάδες φαναράκια στον ουρανό του Βόλου και οι εικόνες είναι μαγευτικές

Ένα μαγευτικό υπερθέαμα με χιλιάδες φαναράκια να φωτίζουν τον νυχτερινό ουρανό του Βόλου απόλαυσαν κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης οι οποίοι βρέθηκαν στο λιμάνι.

Χιλιάδες φαναράκια υψώθηκαν στον ουρανό δημιουργώντας μία μαγευτική εικόνα την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.

Ο λόγος για ένα υπερθέαμα το οποίο έχει γίνει θεσμός και που περιμένουν μικροί και μεγάλοι κάθε χρονιά και έχει γίνει πόλος έλξης πλήθους επισκεπτών ιδίως για την εν λόγω βραδιά.

Η φετινή εκδήλωση συνοδεύτηκε με συναυλία του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού ο οποίος ένωσε τη φωνή του με την προσπάθεια που είχε φιλανθρωπικό σκοπό.

Τα έσοδα από την πώληση των φαναριών θα διατεθούν για την ενίσχυση των ευαγών ιδρυμάτων: Ορφανοτροφείο Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η ΠΙΣΤΗ» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «ΦΛΟΓΑ» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και «Κουζίνα Αλληλεγγύης».

Η δράση εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Δείτε τα υπέροχα βίντεο:

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr