Πολάκης: Θα είμαι και πάλι υποψήφιος στα Χανιά
Www.true.gr

Πολάκης: Θα είμαι και πάλι υποψήφιος στα Χανιά

Ο Παύλος Πολάκης θα είναι και πάλι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά διαψεύδοντας έτσι τις φήμες που τον ήθελαν να πολιτεύεται σε άλλη περιφέρεια.


Ο κ. Πολάκης διοργάνωσε πολιτική συγκέντρωση στο Καψοδασο Σφακίων, όπου είχε αναφέρει στο κάλεσμα που απηύθυνε “θα μιλήσουμε ανοιχτά για όλα όσα έγιναν, 4 χρονιά τώρα που εκπροσώπησα την επαρχία Σφακίων και το νομό Χανίων ως βουλευτής και ως υπουργός στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ”.

Μάλιστα μέσα από την έντονα φορτισμένη συγκινησιακά ομιλία του, ανακοίνωσε επίσημα πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Χανίων με τον ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με το zarpanews.

Χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης είπε: “από εδώ, από τον τόπο που με γέννησε και με ανέθρεψε, σε σας τους ανθρώπους που συμπορευτήκαμε και αγωνιστήκαμε για τον τόπο μας, δηλώνω πως θα είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά”.


“Λένε πως κάνεις προφήτης στο τόπο του, αλλά εγώ πάντα πίστευα πως όποιος δεν έχει την υποστήριξη και την αναγνώριση του τόπου του δεν είναι τίποτα. Γι’ αυτό σας ευχαριστώ από τη καρδιά μου που είστε απόψε τόσοι πολλοί εδώ. Με συγκινείτε και με δυναμώνετε”, είπε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε:

“Επέλεξα το δύσκολο δρόμο να συγκρουστώ με συμφέροντα να καταγγείλω τη διαφθορά να κόψω τη μάσα των ΜΜΕ από το ΚΕΛΠΝΟ. Γι’ αυτό έχουν στήσει την επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα εναντίον μου. Τους απαντώ: Δεν θα σταματήσω, δεν θα με κάμψετε. Το χρωστάω σε σας, στα παιδιά μας, στον κάθε Έλληνα που υπέστη τα πάνδεινα από τη καταλήστευση αυτής της χώρας”.


Παρών στην εκδήλωση και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος θα κάνει την Κυριακή δηλώσεις στην Αντιπεριφέρεια Χανίων σχετικά με τις εργασίες μετά τις καταστροφές από την πρόσφατη θεομηνία.

 

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr