Πολάκης κατά Μητσοτάκη: «Τρέμεις εκπρόσωπε της σαπίλας – Θα τιμωρηθούν τα λαμόγια που έκλεψαν τη χώρα»

Τα βέλη του κατά της Δικαιοσύνης έστρεψε ο Παύλος Πολάκης με αφορμή το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης αφέθηκε ελεύθερος μετά και τα όσα είπε στη Βουλή όπου καλούσε σε στρατιωτικό πραξικόπημα ενώ εκτόξευσε τα πυρά του και προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναρωτήθηκε μέσω ανάρτησης του στο Facebook πώς γίνεται ο άνθρωπος που κάλεσε σε κατάλυση του πολιτεύματος να είναι έξω και η Ηριάννα που ήξερε απλώς αναρχικούς να είναι ακόμα μέσα στη φυλακή.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
Νοητή Δικαιοσύνη

Το χρυσαύγουλο κοτοπουλοειδές ναζιστοσταγονίδιο Μπαρμπαρούσης που κάλεσε σε κατάλυση του πολιτεύματος ΕΞΩ και η Ηριάννα που είχε φίλο που ήξερε αναρχικούς ΜΕΣΑ!!!!


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΕΜΦΥΛΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ !!!

Δεν θα σας περάσει !!!

Η χώρα κλείνει μέτωπα στα Βορεια σύνορα για να ασχοληθεί μόνο με τα Ανατολικά ,Βγαίνει απο τα μνημόνια με ρύθμιση του χρέους και Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ….


Γι αυτο ΤΡΕΜΕΙΣ Κυριακο και έχεις βγάλει όλο τον εσμό του παρακράτους στην πιάτσα !!!! Δεν σε νοιάζει η Μακεδονία ,σε νοιάζει μην βρεθούν με χειροπέδες αυτοί που σε έβαλαν εκεί που είσαι σήμερα!!!!!ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.

ΚΑΙ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. Το ακούς εκπρόσωπε της σαπίλας;;

πηγή: pentapostagma.gr