Πολάκης για τις φωτιές: «Ήμουν 36 ώρες στο πόδι – Δέχτηκα απερίγραπτη προσωπική πίεση»
Www.true.gr

Πολάκης για τις φωτιές: «Ήμουν 36 ώρες στο πόδι – Δέχτηκα απερίγραπτη προσωπική πίεση»

Αυτοαποθεώνεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Παύλος Πολάκης μέσα από το facebook – Αφήνει υπόνοιες για εμπρησμούς

Μάλλον εκτός τόπου και χρόνου αποδεικνύεται πως είναι τα κυβερνητικά στελέχη μπροστά στην ανείπωτη εθνική τραγωδία. Την στιγμή που ο μέχρι τώρα απολογισμός από την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική είναι 81 νεκροί, δεκάδες αγνοούμενοι και σχεδόν 200 τραυματίες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης πανηγυρίζει δημοσίως για την προσωπική συμβολή του, όπως λέει ο ίδιος, στην αντιμετώπιση της τραγωδίας σημειώνοντας: “Επαγρυπνούμε και συνεχίζουμε”!

Ο κ. Πολάκης μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook κάνει λόγο για τις “36 ώρες στο πόδι” και την “απερίγραπτη προσωπική πίεση”, την οποία συνεργαζόμενος με πολλούς ανθρώπους “από τον πρωθυπουργό…μέχρι τον τελευταίο εθελοντή” καταθέτοντας την παρακάτω πολιτική δέσμευση: “Τους ανθρώπους που χάθηκαν δεν μπορούμε να φέρουμε πίσω ,να σταθούμε δίπλα στους τραυματίες και στους συγγενείς τους και σε όλους τους πυρόπληκτους και να απαλύνουμε τον πόνο τους και να ξαναφτιάξουν το βιός τους ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!”.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του κ. Πολάκη:“Μετά από 36 ώρες στο πόδι και μια απερίγραπτη πίεση συνολική και προσωπική, λόγω αυτών που συνέβαλα να γίνουν για να αντιμετωπιστούν πλευρές της τραγωδίας αλλά και τη συνήθη προσωπική επίθεση που δέχθηκα άλλη μια φορά με όρους πρωτοφανούς διαστρέβλωσης, μέσα μου παλεύουν τρία συναισθήματα
-ΘΛΙΨΗ για τους ανθρώπους που χάθηκαν, θλίψη για τους ανθρώπους που δεν προλάβαμε να σώσουμε σε μια πρωτοφανή πυρκαγιά μέσα σε αστικό ιστό με ακραίες συνθήκες ανέμου ..

-ΘΥΜΟΣ γιατί σκέφτομαι ,δεν μπορώ να μην σκέφτομαι, πως ξεκινάει μια πυρκαγιά με πολλές εστίες στη δυτική Αττική, πέφτουν πολλές δυνάμεις να την ελέγξουν καθώς κατευθύνεται στην Κινέττα και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ξεσπά πάλι με πολλές εστίες,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ,φωτιά στην άλλη μεριά της Αττικής πάλι κοντά σε κατοικημένες περιοχές ………………………………..

-ΠΕΙΣΜΑ γιατί συνεργάστηκα με πολλούς ανθρώπους από τον Πρωθυπουργό της χώρας ,μέχρι το τελευταίο εθελοντή ,από τους Πυροσβέστες και τους λιμενικούς μέχρι τους Εκαβιτες και τους νοσοκομειακούς γιατρούς , από την περιφερειάρχη και τους άλλους υπουργούς μέχρι τους διοικητές των νοσοκομείων και του ΕΚΕΠΥ (Νίκο και πυρρο σας ευχαριστώ) που ΕΔΩΣΑΝ ΨΥΧΗ για να ΣΩΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και περιουσίες .
-ΠΕΙΣΜΑ γιατί υπήρξε έκρηξη εθελοντικής προσφοράς αίματος στο κάλεσμα ΔΟΥ εθνικού Κέντρου αιμοδοσίας
-ΠΕΙΣΜΑ γιατί υπάρχει και η πολιτική απόφαση για την άμεση στήριξη των πυρόπληκτων με πολλαπλά μέτρα αλλά και κύμα προσφορών από έχοντες και απλούς ανθρώπους !!!-ΠΕΙΣΜΑ για να μην περάσουν στην κοινωνία τα ποταπά συναισθήματα που ξερνάνε φασίστες ,παπάδες που βγάζουν τα χουντικά τους σωψυχα, ραμολιμεντα της δημοσιογραφίας που πάνω στους νεκρούς χύνουν ψέμματα και δηλητήριο για να ξαναφέρουν τα αφεντικά τους πίσω .
-ΠΕΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ .Τους ανθρώπους που χάθηκαν δεν μπορούμε να φέρουμε πίσω ,να σταθούμε δίπλα στους τραυματίες και στους συγγενείς τους και σε όλους τους πυρόπληκτους και να απαλύνουμε τον πόνο τους και να ξαναφτιάξουν το βιός τους ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!

Και ως πολιτεία και ως κοινωνία και ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ ….
Καλό ξημέρωμα …επαγρυπνούμε και συνεχίζουμε… “.

diaforetiko

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr