Ποδηλάτης αρνείται να προσπεράσει τον αντίπαλο του, του οποίου το ποδήλατο έσπασε 1 χλμ πριν το τέρμα
Www.true.gr

Ποδηλάτης αρνείται να προσπεράσει τον αντίπαλο του, του οποίου το ποδήλατο έσπασε 1 χλμ πριν το τέρμα

Ο ποδηλάτης Agustin Navarro έφτασε κοντά στο τερματισμό, αλλά αρνήθηκε να προσπεράσει τον αντίπαλο του, Ismael Esteban, επειδή αυτός αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα στο ποδήλατό του.

Το ασυνήθιστο περιστατικό έγινε στον ποδηλατικό αγώνα «Santa Barbara XV Grand Prix» της Ισπανίας. Ένα χιλιόμετρο πριν από το τερματισμό, το ποδήλατο του Εsteban χάλασε, αλλά ο ποδηλάτης είχε πείσμα και δεν παράτησε τον αγώνα. Το σήκωσε στους ώμους και ξεκίνησε να τρέχει για να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής.
Όταν ο Navarro που βρισκόταν πίσω, τον πλησίασε, αντί να τον προσπεράσει, έκοψε ταχύτητα. Αποφάσισε να τηρήσει το Fair Play και άφησε τον αντίπαλο του να τερματίσει στη τρίτη θέση.

Όπως δήλωσε δεν θα ήταν δίκαιο να τον προσπεράσει, ενώ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Esteban προπορευόταν και ήταν καλύτερος. Οι θεατές που περίμεναν στον τερματισμό ξέσπασαν σε επευφημίες και χειροκροτήματα και για τους δύο αθλητές. Και για τον Esteban, που δεν εγκατέλειψε τον αγώνα, αλλά και για τον Navarro που τον σεβάστηκε.

Παρακολουθήστε τη σκηνή του τερματισμού στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: zaxarini.gr
Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr