Πω πω πω τι κορμός είναι αυτός

2 πακέτα (500 γραμμ.) μπισκότα Μιράντα
2 φλιτζάνια γάλα
250 γραμμ. κουβερτούρα
1 κουταλιά βούτυρο
3 κουταλιές κακάο
2 κουταλιές λικέρ kahlua
100 γραμμ. nutella
1 φάκελο garni

Οδηγίες

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.

Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε την κουβερτούρα, το 1 φλιτζάνι γάλα, το κακάο και το βούτυρο. Ανακατεύουμε συχνά σε χαμηλή θερμοκρασία, μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιόμορφο μίγμα.

Προσθέτουμε το μίγμα αυτό στο μπολ με τα μπισκότα και ρίχνουμε και το λικέρ. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας να ενωθούν όλα τα υλικά.

Δες και αυτό!
Πρωτοχρονιάτικος κορμός σοκολάτας από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Στρώνουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλας στον πάγκο εργασίας μας. Απλώνουμε το μίγμα και σχηματίζουμε ένα ορθογώνιο διαστάσεων 25×35 εκ. περίπου. Στρώνουμε τη nutella σε όλη την επιφάνεια.

Χτυπάμε το garni με το υπόλοιπο γάλα και απλώνουμε τη σαντιγί πάνω από τη nutella.

Με τη βοήθεια της λαδόκολλας τυλίγουμε το γλυκό σε ρολό και το βάζουμε στο ψυγείο για 5 ώρες τουλάχιστον να σφίξει.

Σερβίρουμε κόβοντας τον κορμό σε φέτες.

ΠΗΓΗ: xryses-syntages.gr