Πληθωρικό μοντέλο ποζάρει χωρίς κόμπλεξ και ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους όπως είναι
Www.true.gr

Πληθωρικό μοντέλο ποζάρει χωρίς κόμπλεξ και ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους όπως είναι

Ένα plus size μοντέλο εσωρούχων από τη Νέα Υόρκη αγκαλιάζει την πληθωρική σιλουέτα της, παρόλο που έλαβε άσχημα σχόλια στο διαδίκτυο.

Η 29χρονη Leah Stanley, ξεκίνησε το λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος έχει σήμερα περισσότερους από 92.000 ακόλουθους, σε μια προσπάθειά της να ενθαρρύνει άλλες γυναίκες να χαίρονται τις καμπύλες τους, αφού μεγάλωσε χωρίς να την απασχολεί ποτέ το μέγεθός της.

“Έχω λάβει αμέτρητα σχόλια και μηνύματα για την κατάσταση της υγείας μου, τον τρόπο ζωής και τη ζωή μου γενικότερα. Μου είπαν ότι πρέπει να αυτοκτονήσω, ότι πρέπει να μάθω να σταματώ να τρώω, ότι ζω ανθυγιεινά και προωθώ μόνο έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής,” είπε η Leah.

Παρόλο που ομολογεί ότι κάποια από αυτά τα σχόλια την έχουν στεναχωρήσει, το νεαρό μοντέλο ελπίζει να εξαπλώσει τη θετικότητά του και να μάθει σε άλλες παχουλές γυναίκες να μην ντρέπονται, επιμένοντας ότι δεν θα έπρεπε κάποιος να κρίνει μια γυναίκα από το βάρος της.

“Στο σχολείο δεν είχα ποτέ αγόρι και τα αγόρια ποτέ δεν με κοίταζαν ακόμη κι όταν το τελείωσα. Σήμερα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Πολλοί άντρες θέλουν ζουμερές γυναίκες – κι αν δεν το παραδέχονται, ενδίδουν στα κρυφά,” είπε η Leah.

Η Leah λέει επίσης ότι το μόντελινγκ έχει αυξήσει την αυτοπεποίθησή της και της επέτρεψε να αγαπά τα χαρακτηριστικά του εαυτού της που δεν της άρεσαν παλιά.

“Είναι απολύτως φυσιολογικό να έχουμε άσχημες ημέρες. Έχω ξυπνήσει και άλλαξα τα ρούχα μου τέσσερις φορές επειδή δεν μου ‘κάθονταν’ καλά. Άλλη μέρα έχω ξυπνήσει και έχω βγει με το πρώτο σύνολο που έβαλα.”
“Πάντα έκρυβα τα χέρια και τους μηρούς μου και πάντα φορούσα ζακέτες, ακόμα και στην παραλία, ενώ σορτς έβαλα για πρώτη φορά μόλις πριν από μερικά χρόνια.”

“Μερικές φορές το μόνο που χρειάζομαι είναι να μιλήσω με τον εαυτό μου και να θυμηθώ ότι δεν έχει σημασία αν άλλοι πιστεύουν ότι τα χέρια μου είναι χοντρά.”

“Πολλοί άνθρωποι συχνά υπονομεύουν την ψυχική τους υγεία για να παραμείνουν σε ένα ωραίο βάρος. Εγώ δεν το κάνω. Ξέρω πότε τρώω άσχημα και πότε δεν ασκούμαι. Δεν χρειάζομαι μια ζυγαριά για να μου το πει αυτό. Ξέρω πότε πρέπει να κάνω αλλαγές χωρίς να γνωρίζω συνεχώς το βάρος μου.”

“Ήμουν πάντα διαφορετική και τα παιδιά πάντα με φώναζαν ‘χοντρή’”.

“Αυτό που προωθώ τώρα είναι η αγάπη και ο σεβασμός – κι αυτά δεν εξαρτώνται από το μέγεθος ενός ανθρώπου.”

“Θέλω να σπάσω τα πρότυπα και να αποτελέσω υπόδειγμα. Μεγαλώνοντας, δεν υπήρχε κάποιο plus size μοντέλο για να μου δίνει κουράγιο. Είναι πραγματικά σημαντικό να υπάρχει ένας θετικός άνθρωπος στη ζωή κάποιου – όχι μόνο για τις γυναίκες και τα νεαρά κορίτσια – αλλά για όποιον τον χρειάζεται.”
“Σώματα όπως το δικό μου πρέπει να γίνουν αντιληπτά και αποδεκτά. Θέλω να μπορώ να χαίρομαι το σώμα μου, ώστε να μπορώ να ζήσω ανέμελα και να βοηθήσω τους άλλους να κάνουν το ίδιο,” είπε η Leah.

Η Leah μοιράστηκε επίσης την ρουτίνα της καθημερινής της ευεξίας λέγοντας ότι η «στάση και η προσωπικότητά της» είναι αυτά που την κάνουν να αισθάνεται πιο σέξι.

“Η μέρα μου αλλάζει καθημερινά, αλλά τα περισσότερα πρωινά ξεκινώ με μια βόλτα με το σκύλο μου και πάντα βάφομαι, σχεδόν σε καθημερινή βάση. Το κάνω εξ ολοκλήρου για τον εαυτό μου. Είναι άλλος ένας τρόπος να νιώθω καλά.”

“Κάποια στιγμή της ημέρας, είτε το μεσημέρι είτε το βράδυ, απολαμβάνω ένα όμορφο γεύμα.”

“Ο γενικός στόχος μου είναι να διαδίδω την αγάπη, την ευτυχία και τη θετικότητα. Θέλω να εμπνεύσω και να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να ανακαλύψουν ποιοι είναι, να είναι ο καλύτερος και ο αληθινός εαυτός τους. Ζήστε τη ζωή, γιατί ζωή έχουμε μόνο μία!”

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr