Πλησίασε την φίλη της και άνοιξε το κουτάκι. Η Αντίδραση της ήταν κάτι που ΔΕΝ μπορούσε να το Φανταστεί κανένας.

Ένα ζευγάρι έμεινε έκπληκτο όταν έκαναν μαζί πρόταση γάμου η μία στην άλλη – χωρίς καμία τους να έχει ιδέα για τις προθέσεις της άλλης.

Η Tori Monaco από το Austin του Τέξας σχεδίαζε για μήνες την πρόταση γάμου που ήθελε να κάνει στην αρραβωνιαστικιά της, Berkley Cade, αλλά όταν γονάτισε ενώ έπαιζαν επιτραπέζιο, η σοκαρισμένη φίλη της έβγαλε και εκείνη ένα δαχτυλίδι.

Όπως καταλαβαίνετε, είπαν και οι δύο ‘ναι’ και αργότερα ανέβασαν φωτογραφίες τους στο Twitter, μαζί με ένα συγκινητικό βίντεο.

Στην αρχή του βίντεο, η Berkley ζωγραφίζει ενώ η Tori προσπαθεί να μαντέψει τι είναι. «Γυναίκα; Άντρας; Πρόταση γάμου;» την ρώτησε.

Ενώ η Berkley ακόμα ζωγράφιζε, η Tori γονάτισε από πίσω της. «Berk, θα με παντρευτείς» την ρώτησε και εκείνη έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Έμεινε έκπληκτη, αλλά όχι για τον λόγο που νόμιζε η Tori. Τότε, η Berkley πιάνει το δαχτυλίδι που είχε αγοράσει και εκείνη.

Τώρα, η Tori είναι που έχει μείνει άφωνη. Η Berkley θέλει απλά να βάλει το δαχτυλίδι στο χέρι της Tori, αλλά δεν μπορεί να χωνέψει αυτό που έχει συμβεί.

«Σχεδίαζα για μήνες αυτή την πρόταση… δεν είχα ιδέα πως και εκείνη έκανε το ίδιο!» είπε η Tori.

«Ανυπομονώ να παντρευτώ την γυναίκα των ονείρων μου. Θα σε αγαπώ για πάντα μωρό μου.»

Credit: dailymail.co.uk