Το πιο Ανώμαλο Μέρος στον Πλανήτη είναι στο Παρίσι. Μόλις Δείτε ΤΙ Γίνεται σε Αυτό, θα Αναγουλιάσετε.

Ένας οίκος ανoχής με κούκλες στο Παρίσι αντιμετωπίζει τη πιθανότητα να κλείσει – με εξοργισμένες κριτικές να λένε πως είναι ένα ‘εξευτελιστικό’ μέρος που προωθεί τις φαντασιώσεις με βιασμoύς.

Οι σύμβουλοι αναμένεται να αποφασίσουν για το μέλλον του Xdolls, που άνοιξε σε μία γειτονιά στην καρδιά της Γαλλικής πρωτεύουσας τον περασμένο μήνα, σε μία συνάντηση αυτή την εβδομάδα.

Φιλοξενείται σε ένα διαμέρισμα στην πόλη και η επιχείρηση είναι καταχωρημένη επίσημα ως κέντρο παιχνιδιών.

Αλλά οι επικριτές του λένε πως στην πραγματικότητα είναι οίκος ανοχής – που είναι παράνομο να λειτουργούν στην Γαλλία.


Οι πελάτες χρεώνονται €89 για μία ώρα με μία από αυτές τις κούκλες από σιλικόνη – Kim, Lily και Sophia, που όλες τους είναι φτιαγμένες στην Κίνα και αξίζουν αρκετές χιλιάδες ευρώ – σε ένα από τα διαθέσιμα δωμάτια.

Η διεύθυνση γίνεται γνωστή μόνο αφού γίνει παραγγελία και πληρωθεί διαδικτυακά. Ο ιδιοκτήτης, Joachim Lousquy, είπε στην εφημερίδα πως το Xdolls προσελκύει κυρίως άντρες, παρόλο που το επισκέπτονται και κάποια ζευγάρια.

Ο Mr Lousquay, που ισχυρίζεται πως οι γείτονες δεν γνωρίζουν την φύση της επιχείρησης, επιμένει πως οι κούκλες είναι παιχνίδια και δεν μειώνουν τις γυναίκες.

Αλλά ο Nicolas Bonnet Oulald, ένας δημοτικός σύμβουλος, διαφωνεί. Μαζί με άλλους συμβούλους θέλουν να κλείσουν το Xdolls γιατί πιστεύουν πως λειτουργεί σαν οίκος ανοχής και υπάρχουν φόβοι πως θα προωθήσει την βία εναντίων πραγματικών γυναικών.


«Το Xdolls δεν είναι μαγαζί με ερωτικά είδη. Είναι ένα μέρος που βγάζει χρήματα από βιασμoύς γυναικών.»

Είπαν πως είναι σημαντικό να κλείσει, σημειώνοντας πως παρατηρούνται 86,000 βιασμoί γυναικών κάθε χρόνο στην Γαλλία.

Είπαν επίσης ότι θα μπορούσε να προωθήσει την κακοποίηση παιδιών καθώς κάποιες από τις κούκλες είναι πολύ μικρές σε μέγεθος.

Credit: Dailymail