Πείτε αντίο στις Ρυτίδες και την Χαλάρωση στο Δέρμα με ΑΥΤΗ την φυσική Συνταγή 2 Συστατικών!

Χωρίς αμφιβολία, κάθε γυναίκα θέλει να έχει ένα υγιές, απαλό και λαμπερό δέρμα. Ωστόσο, δεν μπορούν όλες να το αποκτήσουν λόγω των μαύρων στιγμάτων, της ακμής, των ρυτίδων και των φραγμένων πόρων.

Για να λύσουμε τέτοια προβλήματα, ξοδεύουμε πολλά χρήματα σε καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς. Δυστυχώς, αυτά τα προϊόντα δεν είναι πάντα αποτελεσματικά και τα περισσότερα περιέχουν επικίνδυνα χημικά που προκαλούν επιπλέον επιπλοκές στο δέρμα.

Μία πιο ασφαλής και αποτελεσματική επιλογή

Αντί να βασίζεστε στα μη αποτελεσματικά προϊόντα των καταστημάτων, μπορεί να φτιάξετε μία φυσική θεραπεία που θα βελτιώσει την ποιότητα και την εμφάνιση του δέρματός σας με φυσικό τρόπο.

Η συνταγή αποτελείται από δύο βασικά συστατικά, τα οποία είναι το λάδι καρύδας και η μαγειρική σόδα. Θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται νεότερο και θα το αποτοξινώσει από όλα τα απόβλητα. Το καλύτερο είναι πως μπορείτε να την χρησιμοποιείτε σαν λοσιόν επειδή έχει αντιμυκητιακές, αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Θα χρειαστείτε:

Προετοιμασία: Ανακατέψτε τα συστατικά με αναλογία 2:1

Εφαρμογή:

Βάλτε το μείγμα στο δέρμα σας με κυκλικές κινήσεις. Μετά από 5 λεπτά, ξεπλύντε με ζεστό νερό και κάντε ξανά μασάζ στο δέρμα ενώ το ξεπλένετε.

Χρησιμοποιήστε την μάσκα 3 φορές για 7 μέρες τον μήνα για καλύτερα αποτελέσματα.

Λάδι Καρύδας

Μαγειρική σόδα

Πηγή