Ποια Πιστεύετε ότι Πρέπει να είναι η Τιμωρία του;Πα-ΤΕΡΑΣ βίασε και σκότωσε την τριών εβδομάδων κόρη του…

Ένας άνδρας στην Καλιφόρνια, ο Matthew Warner ετών 30, έχει καταδικαστεί σε 50 χρόνια φυλάκιση για τη δολοφονία της 3 εβδομάδων κόρης του, αφού πρώτα την κακοποίησε σεξουαλικά.

Το περιστατικό συνέβη στην Καλιφόρνια, όταν ο Warner ανέφερε ότι η κόρη του, Ellorah, εξαφανίστηκε. Είπε, ότι την κρατούσε ενώ η σύζυγός του εργαζόταν και ότι κάποιος την είχε απαγάγει.

Η αναζήτηση της Ellorah ήταν χρονοβόρα και οι γείτονες είπαν τις αρχές ότι είχαν δει τον Warner να μεταφέρει ένα πακέτο από το σπίτι του λίγο πριν αναφερθεί η εξαφάνιση της μικρής.


Ο Warner οδήγησε τελικά τις αρχές σε ένα σταθμευμένο φορτηγό κοντά στο σπίτι της οικογένειας, στο οποίο βρέθηκε το άψυχο σώμα της μικρής.
Ο Warner χρεώθηκε τη δολοφονία, την επίθεση, τη σεξουαλική κακοποίηση, τα βασανιστήρια και το θάνατο του ίδιου του του παιδιού. Καταδικάστηκε για φόνο πρώτου βαθμού και έλαβε ποινή 50 ετών.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο, αναφέρονται περισσότερα από 3 εκατομμύρια περιστατικά για κακοποίηση παιδιών, σύμφωνα με την Childhelp.

Είναι κρίμα τα παιδιά σε μια τόσο τρυφερή ηλικία, να έρχονται αντιμέτωπα με τόσο αποτρόπαιες πράξεις.

Πηγή: www.superthema.com