Πίσω στο 1998: Όταν η Μαλβίνα Κάραλη έδωσε την πιο ανατρεπτική της συνέντευξη στον Θέμο Αναστασιάδη (ΒΙΝΤΕΟ)
Www.true.gr

Πίσω στο 1998: Όταν η Μαλβίνα Κάραλη έδωσε την πιο ανατρεπτική της συνέντευξη στον Θέμο Αναστασιάδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Θέμος Αναστασιάδης στη δημοσιογραφική του καριέρα κατάφερε να βγάλει ορισμένες από τις πιο ανατρεπτικές συνεντεύξεις εκπροσώπων της showbiz, που άφησαν εποχή.

Μία από τις συνεντεύξεις αυτές είναι εκείνη που παραχώρησε στην εκπομπή του η Μαλβίνα Κάραλη τον Φεβρουάριο του 1998, προκαλώντας αίσθηση.

“Άκου Μαλβίνα, να στα πω να ξεκαθαρίσουμε τους όρους έτσι;” έλεγε ο Θέμος Αναστασιάδης στην καλεσμένη του, σε συνέντευξη στην εκπομπή “undernet” στην -τότε- ΝΕΤ, το 1998.

“Πρώτον, you have the right to remain silent. Then, you can make one call. Then you can call your lawyer, not mister Katsantonis if possible. And then everything you say, maybe used against you”, έλεγε ο δημοσιογράφος στα αγγλικά και η Μαλβίνα Κάραλη απαντούσε: “Δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα αγάπη μου“!

Για να συνεχίσει η Μαλβίνα: “Δεν θα καθίσω ήσυχη… σήμερα όχι. Και πρόσεξε γιατί γλυκιά – γλυκιά, ευγενική – ευγενική αλλά μη σου πω και κανένα έξω Θέμο απ’ την παράγκα“!

“Με παροτρύνεις να είμαι φρόνιμη εδώ; Γιατί μ’ έφερες;” συνέχιζε η Μαλβίνα Κάραλη και ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθούσε να… κάνει καλά τον χειμαρρώδη -όπως πάντα- λόγο της…


Το χιουμοριστικό “πινγκ – πονγκ” μεταξύ των δύο ήταν απολαυστικό, με τον γνωστό δημοσιογράφο να την ρωτά για μια δήλωση που είχε κάνει και την Μαλβίνα Κάραλη να τον “κατηγορεί” ως “αμοράλ τύπο”!

Ο Θέμος Αναστασιάδης «έφυγε» το βράδυ της Τρίτης μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο.

[Πηγή]


Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr