Πήρε το Όπλο και Πυροβόλησε το Πρόσωπό της για να Πεθάνει. Δείτε ΠΩΣ είναι μετά από 49 Πλαστικές.
Www.true.gr

Πήρε το Όπλο και Πυροβόλησε το Πρόσωπό της για να Πεθάνει. Δείτε ΠΩΣ είναι μετά από 49 Πλαστικές.

Μία γυναίκα που επιβίωσε από απόπειρα αυτοκτονίας κατά την οποία πυροβόλησε το πρόσωπό της αποκάλυψε πως βρήκε την πραγματική αγάπη και είναι ευτυχισμένη. Στις 7 πμ, ένα κρύο πρωινό του 2010, η Christen McGinnes γέμισε το όπλο της και πήρε την απόφαση να πυροβολήσει το κεφάλι της.

Η απόφαση αυτή ήρθε ένα χρόνο αφού έχασε την δουλειά της, χώρισε και έχασε την αγαπημένη της γιαγιά.

Είπε:»Μέχρι το 2009 ζούσα μία ήρεμη ζωή. Είχα πολλούς φίλους. Αγαπούσα την δουλειά μου και ήμουν πολύ κοντά με την γιαγιά μου. Και τότε, όλα χάθηκαν. Έχασα την δουλειά μου, η γιαγιά μου πέθανε και ο φίλος μου αποφάσισε να με χωρίσει.»«Έχασα ότι είχα και ξεκίνησα να πίνω βαριά Δεν κοιμόμουν καλά και είχα πάθει κατάθλιψη. Ζήτησα βοήθεια από μερικούς ανθρώπους αλλά ένιωθα βάρος και απομονώθηκα. Τότε, το να αυτοκτονήσω μου φαινόταν η καλύτερη λύση. Η σωστή απόφαση.»

Αφού πυροβόλησε το πρόσωπό της, την βρήκε ο συγκάτοικος της μέσα στα αίματα. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και έμεινε σε κώμα για τρεις εβδομάδες. Η σφαίρα είχε καταστρέψει την δεξιά πλευρά του προσώπου της, από το μάτι μέχρι το σαγόνι.

«Νομίζω η μεγαλύτερη αλλαγή για μένα ήταν αφού είδα όλην την υποστήριξη που είχα και τους ανθρώπους που νοιαζόντουσαν για μένα. Με αγαπούσαν αλλά είχαν νευριάσει με αυτό που είχα κάνει.»Από την απόπειρα αυτοκτονίας, η Chisten έχει κάνει 49 επεμβάσεις για να ανοικοδομήσει το πρόσωπό της και θα χρειαστεί και άλλες στο μέλλον. Ενώ ανάρρωνε, γνώρισε έναν υπέροχο άντρα και τον ερωτεύτηκε. Είναι κουφός και δεν τον νοιάζει που δεν μπορεί να μιλήσει καλά. Λέει πως πλέον εκτιμάει αλλιώς την ζωή.

Τώρα, περνάει τον χρόνο της προσπαθώντας να σπάσει το στίγμα που περιβάλλει την ψυχική υγεία και τις απόπειρες αυτοκτονίας.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr