Πήρε το κινητό του Άντρα της για να μπει στο Ιντερνετ. Όταν Είδε Αυτές τις Φωτογραφίες που του έστελνε η 19χρονη πηρε αμέσως Διαζύγιο.

Η γυναίκα του ανακάλυψε γuμνές φωτογραφίες της 19χρονης ερωμένης του

Η Άννα Ρούνετνοκ είχε απλά υποψίες ότι ο σύζυγος της, Ντμιτρι, λέκτορας ΜΜΕ του κρατικού Πανεπιστημίου στα Νότια ουράλια, την απατάει. Νεότατος και καλοστεκούμενος ανάμεσα σε φοιτήτριες, όλο και κάποιο φλερτ θα μπορούσε να υπάρξει, σκεφτόταν. και την έζωναν τα φίδια.

Μέχρι που οι σκέψεις και οι υποψίες της έγιναν πραγματικότητα από ένα τυχαίο γεγονός. Μια μέρα έπεσε το κινητό του Ντμίτρι στα χέρια της και «σερφάροντας» με αυτό στο ίντερνετ μπήκε στο instagram του.

Εκεί σε κάποια «ιστορία» ακολούθων του άνδρα της είδε τη φωτογραφία του κατοικίδιου ζώου της.

Η γάτα της Άννα φιγουράριζε στον προσωπικό λογαριασμό μιας κοπέλας με το επίθετο Ιγκνάτοβα, 19 ετών και φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο του άνδρα της.


Η Άννα άρχισε τότε να ψάχνει περισσότερο στο κινητό και στις φωτογραφίες, και ανακάλυψε σε όλες την κοπέλα με το επίθετο Ιγκνάτοβα. Σε προκλητικές στάσεις, to πλες, γuvές και ημiγuμvες όλες σταλμένες για τον άνδρα της από τη φοιτήτρια του. Και όχι μόνο αυτό. Πολλές από αυτές ήταν τραβηγμένες στην οικεία Ρούνεντοκ, όταν έλειπε η Άννα και σε κάποιες από αυτές διακρίνεται μέχρι και η κούνια που κοιμάται ο γιος τους.


Ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Περίμενε τον Ντμίτρι να επιστρέψει σπίτι και τότε του είπε τι έχει ανακαλύψει. Στην αρχή ο σύζυγος ήταν επιθετικός και μάλιστα τυην απείλησε «ότι θα την θάψει ζωντανή». Στη συνέχεια όμως έσκυψε το κεφάλι και παραδέχτηκε την απιστία του. Τότε αποκάλυψε επίσης ότι την κοπέλα με το επίθετο Ιγκνάτοβα τη λένε Εμιλία και είναι μοντέλο και φοιτήτρια ταυτόχρονα.

Το ζευγάρι βρίσκεται στη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου και η Άννα έχει μετακομίσει με το παιδί της στους γονείς της. Ύστερα από λίγες εβδομάδες όταν η Εμιλία «πέρασε» το εξάμηνο χώρισε τον Ντμίτρι, ο οποίος ζει πλέον μόνος του.

ΠΗΓΗ