"Πήρε την Πέτρα που Ζεματούσε, μου Σήκωσε τη Μπλούζα και μου Σιδέρωσε το Στήθoς"
Www.true.gr

«Πήρε την Πέτρα που Ζεματούσε, μου Σήκωσε τη Μπλούζα και μου Σιδέρωσε το Στήθoς»

Μια γυναίκα, αποκάλυψε πώς η μητέρα της, σιδέρωσε το στήθος της στην ηλικία των 13 ετών, μετά την ανακάλυψη πως ήταν ομοφυλόφιλη.

Το θύμα, με όνομα «Simone», ανήκει στις περίπου 1.000 γυναίκες και κορίτσια της Βρετανίας, που πιστεύεται πως υπέστησαν την επώδυνη και επικίνδυνη διαδικασία.

Η πρακτική αυτή περιλαμβάνει το στήθος της γυναίκας, να πιέζεται κάτω με μια θερμή πέτρα, ώστε να καθυστερήσει ο σχηματισμός του μαστού, με την πεποίθηση ότι έτσι θα προστατευτούν από τα αρσενικά βλέμματα.
Η Simone είπε, «Η μητέρα μου ήλπιζε, ότι το επίπεδο στήθος, θα με έκανε «άσχημη» και κανείς δεν θα με ήθελε».

«Είναι πραγματικά κακοποίηση. Σε μειώνει. Είσαι κατώτερο πλάσμα από άνθρωπος. Κρατάνε τα χέρια σου και πιέζουν το στήθος με την καυτή πέτρα. Πραγματικά πονάει.»

«Φανταστείτε ένα καυτό αντικείμενο στο γυμνό σας σώμα και στην συνέχεια να έχετε μια λωρίδα να δένει το στήθος σας. Κατά καιρούς, είναι δύσκολο μέχρι και το να αναπνέεις.


Η Simone υπέστη μακροχρόνια βλάβη,

Όταν θήλαζε το παιδί της, που απέκτησε με τον σύζυγο που την υποχρέωσαν να παντρευτεί, το γάλα δεν έβγαινε φυσιολογικά.

Το τελετουργικό διεξάγεται κυρίως από μητέρες και γιαγιάδες από αφρικανικές χώρες. Ανησυχία προκαλεί το γεγονός, ότι πραγματοποιούνται τέτοιες πρακτικές και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr