Πήρε την Κόρη του στην Κηδεία της Μητέρας της. Μόλις δείτε ΠΩΣ έφυγε, θα Δακρύσετε!

Μια νεαρή μητέρα πέθανε δευτερόλεπτα αφότου προσπάθησε να σώσει το μωρό της μπαίνοντας μπροστά σε ένα φορτηγό. Θα την θυμούνται πάντα σαν “ηρωίδα που έκανε την απόλυτη θυσία”.
Εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν για την κηδεία της 20χρονης Lauren Heath, η οποία κατάφερε να σώσει την ενός έτους κόρη της, Millie, καθώς πήγε να τη χτυπήσει ένα όχημα στο Reading στις 13 Απριλίου.

Έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 23.000 λίρες στην μνήμη της Heath τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την κηδεία της και για την φροντίδα της Millie όταν φτάσει στα 21 της.

Η μητέρα από το Whitley του Reading σκοτώθηκε όταν την πάτησε ένα φορτηγό – αλλά η μικρή Millie επιβίωσε σχεδόν χωρίς γρατσουνιά γιατί η μητέρα της την έσπρωξε μακριά από το φορτηγό. Στην κηδεία της παραβρέθηκαν πολλά άτομα, αρκετά με ροζ ενδυμασία, ακολουθώντας την πορεία πίσω από το φέρετρο της Heath.

Φίλοι και οικογένεια διακόσμησαν τους δρόμους με ροζ και μοβ μπαλόνια και κορδέλες – τα αγαπημένα της χρώματα – και γέμισαν τους δρόμους την ημέρα της κηδείας της. Μοτοσυκλετιστές έκλεισαν τις δύο άκρες του δρόμου καθώς οι γείτονες έσκυβαν το κεφάλι με σεβασμό μπροστά στην οικογένεια της Heath που την συνόδευε στο τελευταίο της ταξίδι.

Οι γείτονες μαζεύτηκαν έξω από την εκκλησία ενώ πολλοί μπήκαν μέσα για να παρακολουθήσουν την λειτουργία μαζί με την οικογένεια. Το μήνυμα που διάβασε ένας από τους θείους της Heath έλεγε: “Έκανες την απόλυτη θυσία για να σώσεις την όμορφη Millie.”


“Λένε ότι όλοι έχουν έναν σκοπό στη ζωή και ο δικός σου ήταν να σώσεις το μωρό σου εκείνη τη μέρα. Είμαστε περήφανοι για σένα, την ανιψιά μας, την ηρωίδα.” Μιλώντας στην κηδεία, ένας άλλος θείος της, ο Mark Heath, είπε ότι η οικογένεια ήταν συγκινημένη με την υποστήριξη που έλαβε.

Ο Mark είπε: “Αυτό είναι το αντίο που αξίζει στην Heath. Ήταν πολύ δύσκολο για όλους μας – το νιώθουμε όλοι. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς το αντέχουμε.” Πρόσθεσε ότι η οικογένεια είναι πολύ περήφανη για την Heath που έσωσε την Millie.

Η κοινότητα συγκεντρώθηκε στην εκκλησία της St Agnes στο Reading πριν την ιδιωτική τελετή της οικογένειας στο Κρεματόριο του Reading.

Καθώς η νεκρώσιμη πορεία έφευγε από την εκκλησία, όλοι έσκυψαν για μια ακόμα φορά το κεφάλι προς τιμήν της Heath.


Ένας κάτοικος, που δεν γνώριζε την νεαρή προσωπικά, είπε: “Συγκινήθηκα σαν γονιός και παππούς. Δεν γνώριζα την οικογένεια, αλλά λυπάμαι για την τραγική απώλεια τους. Είμαι σίγουρος ότι η κοινότητα τους στηρίζει όσο μπορεί.”

Ο Αιδεσιμότατος Stephen Pollin είπε έξω από την εκκλησία: “Ακόμη και όσοι δεν γνώριζαν την Lauren συγκινήθηκαν από το θάνατο της. Είμαστε όλοι συγκινημένοι. Η οικογένεια είναι βαθιά ευγνώμων για την καλοσύνη. Κάτι καλό βγήκε από αυτή την τραγική απώλεια.”

Η νεκρώσιμη πομπή πέρασε από όλο το Reading – ακολουθούμενη από μοτοσυκλετιστές – όπου οι κάτοικοι από νωρίς το πρωί στόλιζαν τους δρόμους με περισσότερα ροζ και μοβ μπαλόνια.

Η στιγμή που το φέρετρο της Heath, διακοσμημένο με πεταλούδες και ροζ λουλούδια, μπήκε στο κτίριο του κρεματόριου το οποίο πλαισίωναν οι κοντινοί φίλοι και η άμεση οικογένεια της.

Ένας εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας είπε ότι ο οδηγός του φορτηγού δεν έχει συλληφθεί για το δυστύχημα της 13ης Απριλίου.